maandag 2 augustus 2021

Nog weer nieuwe kringloopaanwinsten

De kringloop in de wijk is verhuisd en ik ben in de afgelopen week voor het eerst in het pand geweest waar ze nu in zitten.  Door corona en de sloop van het oude pand was ik al heel lang niet meer bij deze kringloopwinkel geweest! Leuk om eens rond te kijken.
Ik kocht speelgoed voor de kleinkinderen en kleding voor mijzelf. De zomerkleding was in de uitverkoop, nu 50% korting en ik kon het niet nalaten om even rond te snuffelen. Ik wilde steeds nog eens een broek met een dessin en als ik dan toch een broek had met een dessin, ook een blouse die ik daar bij kon dragen.
Ik vond deze donkerblauwe skinny broek met dessin:Detail van het dessin van de broek
Mijn blouses en en shirts zijn bijna allemaal met dessin, of nogal strak, in mijn ogen niet zo geschikt voor bij een skinny broek.
Dus ook nog een blouse er bij. De stof draagt heerlijk. Hij is zacht en heel dun.
Toegegeven, die blouse is een beetje saai, maar die ga ik stylen met een leuke sjaal of een ketting.
Voor de kleding rekende ik af €2,40. €1,25 voor de broek en €1,15 voor de blouse.

15 opmerkingen:

 1. Ik vind die blouse ook zonder extra's helemaal niet saai. Een goed zittende effen blouse in een kleur de flatteert is altijd prachtig en helemaal als je het draagt boven een broek of rok die al best een drukke print heeft. Maar dat is ook een kwestie van smaak natuurlijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je bent goed geslaagd! Ik vind beide kledingstukken erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hou juist van simpel. Armbandje/kettinkje erbij en die leuke broek, helemaal goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hartstikke leuke set! Vooral de broek....en wat een mooie prijzen...die vindt je bij ons in de second hand niet meer. Veel plezier ermee. Marle

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij andere kringloopwinkels waar ik kom zijn de prijzen een stuk hoger. Dat begint bij €3,50 à €4,00 en gaat dan tot soms wel €7,50. In vergelijking met nieuw nog steeds goedkoop, maar wel duurder dan de kledingstukken die ik kocht.

   Verwijderen
 5. Wat een fijne aankopen. Het idee dat je duurzaam kleding koopt en nog eens lekker goedkoop is perfect.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aaf ik zou even kijken of je blouse niet heel erg afgeeft in de was. Kan t niet helemaal goed zien maar doet me denken aan een blauwe blouse van mij die wel inkt leek af te geven bij t wassen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor de tip! De waslabels zijn uit de blouse en de broek geknipt. Dus geen idee hoe ik ze moet wassen. Ik ga uit van fijne was op 30 graden. En ik was altijd gesorteerd op kleur, behalve als ik iets al heel vaak gewassen heb en zeker weet dat het goed kleurecht is.

   Verwijderen
  2. Misschien was ik hem bij nader inzien de eerste keer wel op de hand!

   Verwijderen
 7. De blouse vind ik echt mooi.Hou wel van simpel! Leuk dat je zulke fijne kleren hebt gevonden.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De broek en blouse die je hebt gekocht vind ik heel erg leuk. Je kunt ze ook aan naar een feestje.daar hoeft geen sjaaltje bij is zo helemaal goed. Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De blouse vind ik erg mooi, en helemaal niet simpel. Zal mooi staan bij de gebloemde broek. Je hebt goede aankopen gedaan. Het lukt mij bijna nooit om mooie kleding te scoren bij de kringloop

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke set voor een super prijs, daar ga je veel plezier van hebben! Bi ons is de kringloop echt super duur geworden, zo jammer vind ik dat.Mina

  BeantwoordenVerwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, onaardige of kwetsende reacties naar mij of anderen worden niet geplaatst.
Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.