donderdag 23 september 2021

Ik verheug me op een mobielere toekomst!

Het gaat heel goed met de revalidatie. Ik ga enorm vooruit en ik loop nu al weer 3 keer per dag twintig minuten buiten. Met rollator uiteraard, want zonder mag nog niet. De oefeningen van de fysiotherapie gaan mij gemakkelijk af en ik verwacht dat ik verder goed mijn conditie kan opbouwen.

Vandaag mag ik naar huis en ga ik thuis verder. Binnenkort naar mijn "eigen" fysiotherapeut en dan rustig aan verder met herstel. Het gewricht moet verder herstellen, met name het gewrichtskapsel en dat heeft tijd nodig. Volledig herstel duurt ook nog wel even en volgens de arts kan de heup ook weer pijnlijker worden!

Toen ik met pensioen ging, had ik graag wat actiever willen worden, maar dat ging toen niet doordat ik door  mijn heupklachten zo slecht liep, maar nu ga ik binnenkort een weekendvrij kaart nemen van de NS. Daar had mijn dochter het over. Ik moet nog even uitzoeken hoe dat precies werkt en dan neem ik ook een museumjaarkaart. Leuk allerlei plekken in Nederland bezoeken en musea bekijken. Misschien eerst nog met rollator, maar na verloop van niet al te lange tijd verwacht ik ook zonder te kunnen! Ik wil ook niet te hard van stapel lopen, de fysiotherapeute bij de revalidatie-instelling heeft me daarvoor al verschillende keren gewaarschuwd!

Vijf jaar geleden maakte ik tochtjes door Nederland met de trein en toen was mijn lopen minder dan nu. Dus ik zie het wel zitten om op mooie herfst- en winterdagen op stap! Misschien wordt het voorjaar voordat ik verder ga dan de provincies Groningen en Friesland, maar dat mag hem de pret niet drukken!

9 opmerkingen:

 1. Heerlijk om die goede berichten te lezen, ik gun het je zo! Corry.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat het zo goed gaat! In Groningen is nu Noorderlicht, misschien kun je daar al wel naar toe?
  Olga

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dromen over iets & een doel om naar toe te leven is altijd goed! En in ons mooie noorden is een hoop leuks/moois te zien. Fijn dat het zo goed gaat met revalideren, en het plannen motiveert alleen nog maar meer! Groetjes Gabrielle

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig zo goed als het met je gaat!
  Wij hebben al heel lang een museumjaarkaart en maken er veel gebruik van.
  Een van onze favoriete musea is een particulier museum, helaas niet aangesloten bij stichting Museumjaarkaart, maar zeker de moeite waard nl. Museum Möhlman in Appingedam.
  Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat het zo goed gaat! En een leuk vooruitzicht om zulke plannen te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijn dat het zo goed met je gaat. Wanneer je musea wil gaan bezoeken is mijn ervaring dat het veel prettiger is om het niet in het weekend te doen want vaak heel erg druk. Waarom wil je trouwens kiezen voor ns weekend vrij. Een abonnement gecombineerd met vrij rijzen dagen is voor ouderen vaak veel voordeliger.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Als je dit leest ben je misschien al thuis. Welkom thuis dus!
  Heerlijk dat je plannen aan het maken bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fijn zeg, naar huis! Op een goede, mobiele toekomst, met veel leuke uitjes!!

  BeantwoordenVerwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, onaardige of kwetsende reacties naar mij of anderen worden niet geplaatst.
Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.