dinsdag 19 februari 2008

Bezuinigen op energieverbruik

19/02/2008
De afgelopen weken heb ik steeds vergeten het energieverbruik te noteren. Normaal gesproken doe ik dat op woensdagochtend, maar de afgelopen 2 keer is het er helemaal bij ingeschoten. Ik ben benieuwd hoe het staat met ons verbruik. Het is ‘s nachts behoorlijk koud geweest en maar er zijn ook relatief warme dagen geweest. Misschien was de gemiddelde temperatuur wel normaal voor de tijd van het jaar. Vanaf begin december tot drie weken geleden heb ik gemiddeld per week 34 kubieke meter gas verstookt en 39,5 kWh elektriciteit verbruikt. Ik ben benieuwd. Mijn ervaring is dat energiegebruik noteren "automatisch" bezuinigend werkt. Morgen kan je hier lezen wat mijn verbruik was de afgelopen drie weken.
Vraag: Hoe doe jij het, noteer jij wekelijks, maandelijks of nooit? En heb jij voor jezelf duidelijk wat je jaarlijkse verbruik is?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, racistische, onaardige, of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.