donderdag 20 november 2008

Even niet meer fietsen

20/11/2008 – even niet meer fietsen!

Op dit moment is de weersverwachting van het KNMI voor de regio: noordwestenwind kracht 8 met buien met kans op zware windstoten. Ik ben daarnet bijna droog over gekomen, heb nu een lekker kopje eigengemaakte bruinebonensoep naast het beeldscherm staan. Straks nog meer van deze maaltijdsoep, gemaakt in de geïmproviseerde hooikist. Wat wil een mens nog meer! Net nu ik thuis ben, komt de volgende bui, het is ineens ook héél donker. Mijn fietstocht was prima getimed! Vanavond een feestavond van mijn werk. Daar ga ik in de bus naar toe, die 2x 7,5 kilometer is mij te bar en boos met dit weer.
Morgen schijnt het weer nog slechter te worden! Ik wilde de goedheilig man assisteren. Misschien voor dit keer ook maar met de bus?

Update om 24.00 uur: het feest was leuk, maar het programma was kort. Daarna was er luide muziek in verschillende zalen. Wel leuke muziek: salsa, tango, disco, ook veel lekkere hapjes en voor elk 4 gratis drankjes. Maar door de muziek kon ik collega’s nauwelijks verstaan.
De terugreis was ook wat minder. Omdat mijn bus te laat was, miste ik mijn overstap en kon ik op het station mijn aansluitende bus nog net zien wegrijden. Aangezien deze bus maar 2x per uur rijdt, was dat wel even balen! Ik ben naar het centrum gewandeld en ben daar op de bus gestapt. Ik kom ‘s avonds laat maar zelden in het centrum. Wat een drukte om half twaalf ‘s avonds!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, onaardige of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.