Welkom bij Zuinigaan

Dit weblog gaat over bezuinigen, consuminderen en nog meer, want een mens is tenslotte meer dan alleen een consuminderaar, of zo je wilt een vrek. In '07 kocht ik mijn huis, in december 2018 word ik 66 jaar en mag ik met pensioen, want dan krijg ik mijn AOW. Ik heb een pensioengat van 20 jaar. Ik verkeek mij op de kosten van een koophuis en constateerde dat ik financieel vanaf mijn 66e jaar nogal krap zou komen zitten, vooral vanwege het pensioengat. Dus daar ging ik wat aan doen en op deze weblog vind je mijn berichten hierover.

zondag 28 december 2008

Betoverd door vrouwen

28/12/2008
Gisteren hebben dochter en ik een uitstapje gemaakt naar het Groninger Museum. We hebben de tentoonstelling met schilderijen van Waterhouse bewonderd. De titel is Betoverd door Vrouwen. Er zijn prachtige schilderijen bij. Vooral de vrouwen met bloemen en Lady of Shalott (in het bootje) vond ik prachtig. Omdat we nog waardebonnen bezaten, hadden we per persoon een korting van 8 euro op de toegangsprijs.
Na afloop hebben we heerlijke Belgische frieten gegeten op de markt in de stad en heeft dochter in de V&D in de opruiming nog leuke onderbroekjes gescoord voor de helft van de prijs. Dat maakte ons uitstapje helemaal compleet. We waren door het buiten eten van de friet erg koud geworden, de V&D was heerlijk warm! Dochter had ook nog een tegoedbon van 10 euro voor korting op het abonnement op de bibliotheek, dat tientje heeft ze gistermiddag geïnd en daar zijn haar slipjes mee betaald.
Voor jullie hierbij een aantal foto’s die ik van internet gehaald heb. Deze schilderijen maakten deel uit van de tentoonstelling.Geen opmerkingen:

Een reactie posten