maandag 31 augustus 2009

Zwemmen en nog eens zwemmen

31/08/2009
Ik heb een jaarabonnement voor de gemeentelijke zwembaden besteld! De afgelopen jaren zwom ik zomers wel, maar ‘s winters helemaal niet. In de winter bewoog ik veel minder dan in de zomer. In het kader van gezondheid en het bereiken van een gezonder gewicht ga ik het komende jaar elke week tenminste 2x zwemmen.
In de afgelopen weken ben ik tijdens mijn vakantie 4 kg afgevallen en dat gewichtsverlies wil ik graag vasthouden en als het enigszins mogelijk is vergroten.
Het abonnement kost mij een rib uit mijn lijf: namelijk 187,20, maar het lijkt mij een goede investering in mijn conditie en gezondheid. Een kleine 16 euro per maand valt eigenlijk ook nog wel mee. Ik heb op dit moment een BMI van 36.30. In mei dit jaar was mijn BMI 38.40 dus er is al wat verbeterd. Maar met meer gewichtsverlies en een betere conditie is er nog heel wat gezondheidswinst te behalen.
Het zou leuk zijn als de werkgever wat zou bijdragen, maar dat lukt helaas niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, onaardige of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.