zondag 30 augustus 2009

Tips bij het kopen van aanbiedingen in de supermarkt

30/08/2009
Verschillende supermarkten, onder anderen de Albert Heijn en de C1000, hebben in deze periode heel goedkope aanbiedingen. Wat is handig om te kopen bij dit soort aanbiedingen?
In deze blog wat tips.
1. Zoek van tevoren uit om welke aanbiedingen het gaat op deze link. Maak een lijstje van wat je wilt kopen, waarbij je rekening houdt met de houdbaarheid van de boodschappen en de aanwezige voorraad die je in huis hebt.
2. Koop vooral basisproducten als groenten en fruit en vlees en koop weinig kant-en-klaar
Bijna altijd ben je goedkoper uit als je in plaats van kant-en-klaar te kopen, zelf je maaltijden maakt.
3. Kijk goed of de A-merken ook werkelijk voordeliger zijn. Soms is het goedkope B- of huis-merk dat je altijd koopt nog steeds voordeliger.
4. Wees terughoudend met het kopen van luxe artikelen die je eigenlijk niet nodig hebt, zoals croissantjes, verse pasta, snoep, frisdranken en sappen.
Ik heb de afgelopen week lekker veel gehamsterd: appels, sperziebonen, jam. Appels kun je in de koelkastlade goed bewaren. Sperziebonen kun je invriezen. Van de jam heb ik variëteiten gekocht die je in de Aldi niet kunt kopen, zoals bosbessenjam. Daarnaast vind ik de potjes van Bonne Maman heel mooi, ik ga ze gebruiken voor jam die ik zelf maak van mijn bramen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, racistische, onaardige, of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.