Welkom bij Zuinigaan

Dit weblog gaat over bezuinigen, consuminderen en nog meer, want een mens is tenslotte meer dan alleen een consuminderaar, of zo je wilt een vrek. In '07 kocht ik mijn huis, in december 2018 word ik 66 jaar en mag ik met pensioen, want dan krijg ik mijn AOW. Ik heb een pensioengat van 20 jaar. Ik verkeek mij op de kosten van een koophuis en constateerde dat ik financieel vanaf mijn 66e jaar nogal krap zou komen zitten, vooral vanwege het pensioengat. Dus daar ging ik wat aan doen en op deze weblog vind je mijn berichten hierover.

zaterdag 10 april 2010

Museumweekend

10/04/2010
MuseumweekendTip voor het maken van een GRATIS uitstapje dit weekend:
Vandaag en morgen is het museumweekend! Allerlei musea zijn gratis voor publiek toegankelijk. Sommige musea hanteren een korting en zijn niet helemaal gratis. Vaak organiseren ze naast dat ze gratis open zijn ook nog bijzondere dingen. Het wordt wel druk, maar het is vaak gratis. Op internet kun je vinden welke musea open zijn en meedoen aan het museumweekend.
Klik hier voor musea in Groningen, hier voor Friesland en hier voor Drenthe.
Als je in een ander deel van het land woont, kun je op deze website ook je musea vinden.
Geniet gratis of in ieder geval met fikse korting van kunst en cultuur.
Ga op de fiets, neem voor onderweg een boterham, een appeltje en een flesje limonade mee en kijk je ogen uit aan het moois dat de Nederlandse musea te bieden hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten