zondag 14 november 2010

Badpak en winterviolen

14/11/2010
Een rare combinatie: badpak en winterviolen. Ik heb in juni een badpak gekocht en vijf weken geleden heb ik de winterviolen gekocht, maar beide aankopen voldoen helaas niet aan de verwachtingen.
Ten eerste het badpak. Het is al weer versleten. Toegegeven, ik heb in mijn zomervakantie 5x per week gezwommen, maar ik had niet de hele zomer vakantie, voor de rest heb ik maar 2x per week gezwommen. Ik denk dat ik in totaal ongeveer 60 keer in dit badpak gezwommen heb. Het oude badpak is nog goed, hoewel ik daar veel vaker in gezwommen heb. Kortom: teleurstellend.
In december krijg ik extra geld. Dat reserveer ik deels voor de aankoop van een nieuw badpak.
Zulke bloemen had ik graag gewild.
Net zo teleurstellend zijn de winterviolen die begin oktober ik bij de Aldi kocht. Volgens de verpakking zouden ze gaan bloeien. Ze staan op mijn tuintafel. Ik kan er iedere dag naar kijken. Maar ik heb helaas nog geen bloem gezien. Volgens wervende teksten van tuincentra hebben ze bijna geen verzorging nodig (klik hier en hier) Zou ik iets verkeerd doen met die winterviolen?

2 opmerkingen:

  1. Ik haal zelf ook alleen maar een badkamer van een goed merk. Heb al zo vaak problemen gehad met de badkamer als ik een iets goedkopere badpak aanschaf.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ??? Ik heb nooit problemen met de badkamer als ik een badpak koop.

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, onaardige of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.