woensdag 9 februari 2011

Vakantie geboekt!

09/02/2011
Catalunya-mapIk had al jaren heel veel zin om in het voorseizoen op vakantie te gaan, naar de zon. Dat leek me heerlijk: alvast genieten van zonnig zomerweer als het in Nederland nog fris en/of druilerig is. Deze keer gaat het lukken! Ik heb afgelopen maandagavond een busreis naar Spanje geboekt, samen met oudste dochter ga ik 10 dagen volpension voor nog net geen 250 euro per persoon. Er werd geadverteerd voor 221 per persoon, maar dat is toch niet de echte prijs, want welke keuzes ik ook maakte, er kwam elke keer 25 euro per persoon boven op voor "Royal Class". Dat moet je kennelijk extra betalen voor de busreis. Dus eigenlijk klopt de prijs niet. Verder betaal je nog 6 euro administratiekosten bij een boeking. Maar goed: het is natuurlijk heel goedkoop!
We gaan naar een badplaats in de buurt van Barcelona, daar gaan we èn genieten van zon en zee èn we gaan uitstapjes maken naar Barcelona. Lang geleden, namelijk in 1967 en in 1981 heb ik de Sagrada Familia gezien, deze bijzondere basiliek van Gaudí. De bouw van de basiliek is begonnen in 1882. Nu ga ik weer kijken hoever de bouw nu gevorderd is.
Helemaal goed, lijkt mij! Ik heb er nu al zin in!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, racistische, onaardige, of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.