Welkom bij Zuinigaan

Dit weblog gaat over bezuinigen, consuminderen en nog meer, want een mens is tenslotte meer dan alleen een consuminderaar, of zo je wilt een vrek. In '07 kocht ik mijn huis, in december 2018 word ik 66 jaar en mag ik met pensioen, want dan krijg ik mijn AOW. Ik heb een pensioengat van 20 jaar. Ik verkeek mij op de kosten van een koophuis en constateerde dat ik financieel vanaf mijn 66e jaar nogal krap zou komen zitten, vooral vanwege het pensioengat. Dus daar ging ik wat aan doen en op deze weblog vind je mijn berichten hierover.

zondag 29 januari 2012

Boodschappen week 4

De afgelopen week was het geen hamsterweek meer, jammer! Ik houd wel van hamsterweken bij de AH. Ik heb nog wel wat gekocht in de aanbiedingen, maar helaas niet meer voor de helft van de prijs.
Dit kocht ik:


Ik heb deze week veel olie gekocht, voorlopig zit ik weer ruim in de voorraad, verder was het een gewoon weekje en kwam het gebruik uit de voorraad ongeveer overeen met het gebruik uit de voorraad. Er waren bijvoorbeeld nog veel sinaasappels en appels over, die waren in week 2 in de hamsteraanbieding. Het nieuwe gehakt en de kip (drumsticks) zijn rechtstreeks naar de vriezer gegaan.

Hier kun je kijken naar de nieuwe bonusaanbiedingen van AH.
Wat ik zeker koop: 2 netten (= 4 kg) sinaasappels voor €3,50
1,5 kg conference peren voor €1,19
Hier de Plus
En hier de C1000

2 opmerkingen:

  1. Bij de AH kom ik zelden, maar ik sla wel in met de euroaanbiedingen van de C1000. Tenminste, als ze aantrekkelijker zijn dan wat ik normaal koop.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een eenpersoons huishouden is valt toch vaak duurder uit dan tweepersoons huishoudens. Daarnaast zijn er bepaalde produkten, waardoor boodschappen duurder kunnen uitvallen. Als je vegetarisch eet, veganistisch, glutenvrij, zuivelvrij. Vervangende produkten zoals soja, zijn bijna altijd duurder dan reguliere produkten. Er zijn wel websites, waarop de aanbiedingen staan van vega produkten. Een tip voor je blog om ook deze te vermelden?

    BeantwoordenVerwijderen