zondag 13 mei 2012

Blij met veel licht

Ik ben toch echt een zomermens. Ik kan helemaal opgetogen raken van warmte, mooi weer en avonden waarin het pas heel laat donker wordt. Om deze tijd van het jaar wordt het pas na tien uur echt helemaal donker! Al die bloemen in tuinen, bermen en plantsoenen! Planten waarvan ik dacht dat ze dood waren, zoals mijn clematissen en mijn klimroos, lopen toch weer uit. Het geurt naar versgemaaid gras, de vogels zingen, wat wil een mens nog meer?

8 opmerkingen:

  1. Ja, dat vind ik ook echt heerlijk, ik kom ook veel makkelijker mijn bed op uit dit soort dagen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Inderdaad, en alle energie die je erdoor krijgt! Echt genieten!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een mens zou niks meer moeten willen,;-)
    groet

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zelf houd ik ook van deze tijd van het jaar, en nog ruim een maand worden de dagen nog langer!

    Ik kom zelf ook veel gemakkelijker mijn bed uit als ik moet werken, om zes uur 's-ochtends begint het nu al licht te worden.

    In ieder geval hebben we nog een groot deel van de lente tegoed, en dan nog de hele zomer.

    Hopelijk krijgen we een veel betere zomer dan vorig jaar. Ik heb echt zin in strand, lekker buiten op mijn balkon eten, en zoveel mogelijk profiteren van mijn abonnement op het buitenzwembad.

    Pecunia.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gisteren en vandaag buiten koffie gedronken, heerlijk tussen het groen en warmte, hoe ouder ik word hoe meer behoefte ik aan warmte heb en vandaag kon heerlijk de buitendeur openstaan!

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, onaardige of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.