Dit is wat ik uitgaf in week 21:
Week 21 21-28 mei 2012 | ||
WAT *=aanbieding @=afgeprijsd | WAAR | PRIJS |
bananen | AH | 1,15 |
perziken, blik | AH | 0,72 |
dieethalvarine | AH | 0,64 |
worst | AH | 1,09 |
salami | AH | 2,06 |
makreel | AH | 4,25 |
champignons | AH | 1,03 |
uien | AH | 0,89 |
volkoren penne*, 2 pakken | AH | 1,87 |
mayonaise* | AH | 1,06 |
TOTAAL week 21 | 14,76 |
In feite is vooral uit de voorraad geleefd. Want de uien, de makreel, de penne, de mayonaise, de halvarine - dat alles heb ik nog in weer nieuwe voorraad in de (koel)kast.
Interessant in de aanbieding in de komende week:
trostomaten (5 stuks voor 99 cent) en galiameloen (voor 1.49)
Verder vooral vlug-klaar en kant-en-klaar voeding.
Ik maak liever mijn eigen warme hap en geen kant-en-klaar. Beter voor mijn portemonnee en ook uit voedingskundig oogpunt een betere keus.
Ik maak regelmatig zelf mn kant en klaar. Gewoon wat extra voor in de vriezer. stukken gezonde dan de winkel kant en klaar en vaak ook gewoon lekkerder. En zeker goedkoper..
BeantwoordenVerwijderenVoor kant en klaar uit de winkel ben ik ook huiverig: daar schijnt ook veel te veel zout in te zitten. Wel vries ik altijd maaltijden in voor mijn man, die hij dan meeneemt naar zijn werk.
BeantwoordenVerwijderenFijn dat je zo zuinig hebt kunnen leven!
Netjes!! Ik maak tegenwoordig ook steeds vaker wat extra, dat is dan ook kant en klaar. Of ik eet gewoon twee dagen achter elkaar hetzelfde, heb ik ook geen moeite mee.
BeantwoordenVerwijderengaliameloen is bij de boni 1 euro deze week.
BeantwoordenVerwijderen