dinsdag 3 juli 2012

Consumindertip: kinderkleding

Toen mijn kinderen klein waren kreeg ik van diverse bevriende moeders kinderkleding cadeau. Ik op mijn beurt gaf ook te klein geworden kinderkleding weer door aan andere ouders. Verder kocht ik tweedehands kleding op speciaal daarvoor georganiseerde kledingbeurzen en in de kringloopwinkel. Toen was er nog geen internet. Nu wel en kun je daar je voordeel mee doen. Ik wil ouders van jonge kinderen attenderen op de website krijgdekleertjes.nl
Helaas kun je er nog niet kinderkleding ruilen, maar ik vind het idee heel leuk. Je ruilt kleding en speelgoed met andere ouders. Ze werken zonder winstoogmerk, ook willen ze een deel van de opbrengst besteden aan goede doelen en dat is wat ze heel sympathiek maakt. Hier kun je lezen naar welke goede doelen het geld gaat.
Je kunt nu op ze stemmen, mogelijk winnen ze dan de ASN Bank Wereldprijs waarmee ze hun site kunnen perfectioneren en  je echt kinderkleding kunt gaan ruilen.

1 opmerking:

  1. Leuke naam krijgdekleertjes, vind het zeker een goed doel, iedereen initiatief van mensen zelf om te bezuinigen in deze tijd is aan te moedigen. Goed dat je het onder de aandacht brengt.

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, racistische, onaardige, of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.