Welkom bij Zuinigaan

Dit weblog gaat over bezuinigen, consuminderen en nog meer, want een mens is tenslotte meer dan alleen een consuminderaar, of zo je wilt een vrek. In '07 kocht ik mijn huis, in december 2018 word ik 66 jaar en mag ik met pensioen, want dan krijg ik mijn AOW. Ik heb een pensioengat van 20 jaar. Ik verkeek mij op de kosten van een koophuis en constateerde dat ik financieel vanaf mijn 66e jaar nogal krap zou komen zitten, vooral vanwege het pensioengat. Dus daar ging ik wat aan doen en op deze weblog vind je mijn berichten hierover.

donderdag 3 januari 2013

Foto's!

En dan nu een aantal mooie foto's van onze vakantie. De Canarische eilanden zijn vulkanisch, dat betekent dat er bergen zijn! Het bijna ronde Gran Canaria heeft een diameter van 50 km, maar heeft een top van bijna 2000 meter. Er is dus niet alleen oceaan en strand, maar ook echte bergen met haarspeldbochten. Als je op onderstaande foto's klikt, kun je ze groter maken.
direct achter onze bungalow
oude vulkaankrater

 
 

een deel van het reisgezelschap in zee

dochter in de duinen van Maspalomas - op de achtergrond zie je nog net de oceaan


7 opmerkingen:

 1. Geweldig :) Ik ben op Tenerife geweest... door deze foto's te zien komt dat heerlijke vakantiegevoel even helemaal terug...

  Viva Canaria! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Welkom terug! Wat een prachtige foto's! Ik ben ooit op tenerife en lanzarote geweest, het ziet er ongeveer hetzelfde uit. Hoe waren de temperaturen daar nu in deze tijd van het jaar? Wellicht dat ik ook eens met kerst en oud en nieuw die kant op wil....

  Groetjes Boukje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige foto's, doet mij ook denken aan onze vakantie op Madeira, is wel weer ietsjes anders maar toch..... Mijn neef was met vrouw en dochter op Tenerife, hadden ook al zulke mooie foto's met ZON.

  Fijn dat jullie het naar de zin hadden op de verkoudheid na.!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. getrouwdmetbrombeer4 januari 2013 om 07:31

  Wat een prachtige foto's.

  Heerlijk, ik zou er zo heengaan als het kon..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Feest van herkenning, zijn er 3 x geweest en 3 keer Tenerife. Moeten echt weer eens terug.
  gr. Annie

  BeantwoordenVerwijderen