Welkom bij Zuinigaan

Dit weblog gaat over bezuinigen, consuminderen en nog meer, want een mens is tenslotte meer dan alleen een consuminderaar, of zo je wilt een vrek. In '07 kocht ik mijn huis, in december 2018 word ik 66 jaar en mag ik met pensioen, want dan krijg ik mijn AOW. Ik heb een pensioengat van 20 jaar. Ik verkeek mij op de kosten van een koophuis en constateerde dat ik financieel vanaf mijn 66e jaar nogal krap zou komen zitten, vooral vanwege het pensioengat. Dus daar ging ik wat aan doen en op deze weblog vind je mijn berichten hierover.

maandag 1 april 2013

Bespaartip: goedkope batterijen hoortoestellen

Mijn hoortoestellen, met 1 laadje open
Ik heb al weer ruim 5 jaar hoortoestellen. Die hoortoestellen werken alleen met speciale batterijen. Deze batterij stop je in het batterijenlaadje, je doet het laadje dicht en voila, dan heb je een werkend hoortoestel. Bij de audicien kun je batterijen kopen, maar ik vind dat je daar behoorlijk afgezet wordt. Duur zijn die dingen daar!
Dus wat deed ik 5 jaar geleden? Ik ging op zoek naar batterijen op het web, op internet. Ik typte "goedkope batterijen hoortoestel" en kwam hier terecht (klik op link) Vanaf dat moment kocht ik bij hen mijn batterijen. Je kunt daar allerlei merken hoortoestelbatterijen kopen: Rayovac, Power One, Duracell, iCellTech, Energizer. Ik heb vanaf het begin het huismerk van BatterijTotaal gekocht en dat bevalt mij prima. Ik koop altijd in het groot in, want hoe meer je koopt, hoe voordeliger per batterij. Ze kosten dan €1,39 per zes batterijen, dus nog geen 23 cent per stuk. De batterijen blijven een paar jaar goed en je hebt er garantie op, dus waarom niet wat extra gekocht? Levering gaat altijd heel snel, ik bestel de ene dag en de andere dag heb ik ze in huis. Verzending is gratis.
Een paar dagen geleden brak ik weer eens een nieuw kaartje met batterijen aan en kwam ik tot de conclusie dat mijn voorraad behoorlijk geslonken was, de bodem was in zicht. Ik sta niet graag voor verrassingen, dus tijd voor bestelling van nieuwe batterijen. Natuurlijk struin ik graag op internet, dus ga ik ook even naar de site van Doof.nl en daar stond dat de batterijen van "mijn" leverancier het allergoedkoopst waren en dat je, als je via de site van Doof.nl bestelt, 10% korting krijgt op je bestelling! Hoe doe je dat?
citaat site van Doof: Als u nu een bestelling plaatst bij BatterijTotaal.nl, krijgt u als lezer van Doof.nl 10% extra korting* op al onze artikelen. Vul bij het plaatsen van uw bestelling de kortingscode 'Doof.nl'. Vergeet niet op de knop 'controleren' te drukken; de korting wordt dan direct afgetrokken van het totaalbedrag.
Mijn tip: bestel met kortingscode van Doof.nl als je nieuwe hoortoestelbatterijen nodig hebt!

PS die 10% korting is waarschijnlijk een tijdelijke actie naar aanleiding van een onderzoek van een landelijk dagblad. 

3 opmerkingen:

 1. Dank je,
  Goede tip voor client voor op mijn werk. Vond de batteijen altijd duur als ik dit voor hem kocht.
  Een goede paasdag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. tip:
  koop rechtstreeks bij batterijtotaal.nl daar heb je alle merken het goedkoopst..!
  pietje puk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goedkopehoorbatterij.nl heeft ze voor 1,25 per pakje.

  BeantwoordenVerwijderen