Welkom bij Zuinigaan

Dit weblog gaat over bezuinigen, consuminderen en nog meer, want een mens is tenslotte meer dan alleen een consuminderaar, of zo je wilt een vrek. In '07 kocht ik mijn huis, in december 2018 word ik 66 jaar en mag ik met pensioen, want dan krijg ik mijn AOW. Ik heb een pensioengat van 20 jaar. Ik verkeek mij op de kosten van een koophuis en constateerde dat ik financieel vanaf mijn 66e jaar nogal krap zou komen zitten, vooral vanwege het pensioengat. Dus daar ging ik wat aan doen en op deze weblog vind je mijn berichten hierover.

donderdag 13 maart 2014

Alles plat

Ziggo plat door een stroomstoring! Handig zo'n 3 in 1 pakket van Ziggo! Ik heb vanaf gistermiddag thuis geen internet, geen tv, geen telefoon en dus geen digitale krant, geen digitaal nieuws, gewoon helemaal niets. Er kan een belangrijk persoon dood neervallen zonder dat ik het in de gaten heb! Hopelijk is het snel opgelost!

Ik schrijf dit vanochtend vroeg op mijn werk, mochten de problemen voortduren, dan ligt mijn blog in dit weekend plat.
Misschien heb ik toch vanavond al weer Ziggo?
Ik houd hoop!

Inmiddels is die kabel weer gerepareerd en kan ik weer internetten! Toch heel prettig!

9 opmerkingen:

 1. Balen...Ik hoop dat je als je thuiskomt weer aangesloten bent.
  Ik heb een dongel/prepaid internet als backup. Zodat ik in geval van storing wel mijn mail kan nakijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hopelijk heb je snel weer wat, het kan behoorlijk onthand voelen om zonder te zitten! Zonder tv en telefoon red ik me wel, maar geen internet...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gistermiddag hadden wij hier ook een storing van Ziggo maar later op de avond werkte alles weer behalve de digitale tv. Vanmorgen is dat ook weer gefikst.
  Hopelijk is het bij jou in de wijk ook snel weer opgelost. Ik heb even het bericht gelezen waar je naar verwijst en dat is een ernstige storing.
  Hier in de omgeving breekt een boer zo nu en dan de kabel als ze met grondwerkzaamheden bezig zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goh dat is heel vervelend. Zonder tv/internet kan ik wel een paar dagen. Maar ik moet wel bereikbaar zijn of zelf kunnen bellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Grappig, dan woon je vast dichtbij. Volg je inspirerende blog al een paar maanden, en woon in Beijum. Toevallig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Grappig inderdaad, dan hebben we last van dezelfde aardbevingen en soms ook van dezelfde storingen.
   Ook nog last van Ziggo storing gehad? In Beijum was gisteren ook even een storing, maar niet zo lang

   Verwijderen
  2. Ik woon in Beijum Noord en had gelukkig geen last van deze storing. tja dezelfde bevingen...dat is minder. Wel ook hetzelfde mooie Kardinge dichtbij. Ben je wel eens bij het plukbos geweest. Ga daar dit jaar eens kijken, gratis fruit!

   Verwijderen
 6. Hier in de regio Dokkum vloog kabelnoord er rond half vier op donderdagmiddag uit. Met mijn 3 in 1 dus een flink probleem. Ik had het pas rond 17.30 door, vanwege het mooie weer was ik niet op de kabel. Maar vrij snel deed de tv het weer. Internet en telefoon lag er tot vrijdagmorgen 10.30 uur uit. Dat was lastig

  BeantwoordenVerwijderen