Welkom bij Zuinigaan

Dit weblog gaat over bezuinigen, consuminderen en nog meer, want een mens is tenslotte meer dan alleen een consuminderaar, of zo je wilt een vrek. In '07 kocht ik mijn huis, in december 2018 word ik 66 jaar en mag ik met pensioen, want dan krijg ik mijn AOW. Ik heb een pensioengat van 20 jaar. Ik verkeek mij op de kosten van een koophuis en constateerde dat ik financieel vanaf mijn 66e jaar nogal krap zou komen zitten, vooral vanwege het pensioengat. Dus daar ging ik wat aan doen en op deze weblog vind je mijn berichten hierover.

vrijdag 6 juni 2014

Even een woordverificatie!

Dit Pinksterweekend ben ik op Ameland. Ik heb voor jullie leuke blogjes geschreven maar kan geen spam verwijderen, want geen internet. Tegenwoordig werkt de spamfilter niet zo goed en staan er ineens spamreacties tussen de gewone reacties. Is niet mijn bedoeling, daarom stel ik even een woordverificatie in!

4 opmerkingen:

 1. Begrijpelijk dat je spam tegen wilt houden.
  Ik wens je een heel fijn en gezellig weekend toe op Ameland :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank jullie wel! Het lijkt heel mooi weer te worden, dus dat is een gratis bonus. Dochter en haar vriend halen mij over een uurtje op voor een waarschijnlijk zonovergoten Pinksterweekend. Andere dochter en haar vriend gaan met een latere boot.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geniet ervan! Het wordt heerlijk weer :)

  BeantwoordenVerwijderen