Welkom bij Zuinigaan

Dit weblog gaat over bezuinigen, consuminderen en nog meer, want een mens is tenslotte meer dan alleen een consuminderaar, of zo je wilt een vrek. In '07 kocht ik mijn huis, in december 2018 word ik 66 jaar en mag ik met pensioen, want dan krijg ik mijn AOW. Ik heb een pensioengat van 20 jaar. Ik verkeek mij op de kosten van een koophuis en constateerde dat ik financieel vanaf mijn 66e jaar nogal krap zou komen zitten, vooral vanwege het pensioengat. Dus daar ging ik wat aan doen en op deze weblog vind je mijn berichten hierover.

zaterdag 19 juli 2014

Weer een miljoen er bij!

Eh, nee, geen euro's, maar bezoekers.
In oktober vorig jaar had ik 2 miljoen bezoekers op de teller staan. Vandaag worden dat er 3 miljoen. En dat binnen 3 jaar. Ik vind het een heel bijzonder idee dat  sinds 7 september 2011 3.000.000 x iemand op mijn weblog is komen kijken! Natuurlijk zijn dat niet 3 miljoen verschillende mensen. De meeste lezers komen heel trouw zo nu en dan kijken of ik nog weer wat geschreven heb.
Waar zal ik morgen eens over schrijven?

13 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd. Inderdaad heel veel, in een relatief korte tijd. Ik ben 1 van die veroorzakers: kom elke dag even langs om mee te lezen.
  Fijne vakantie toegewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Proficiat. Dat is een mooie opsteker.
  Ikzelf kom ook graag op je blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. proficiat en ga vooral door !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd! Ik kijk ook elke dag en gebruik de blogleeslijst links als doorklik, is zo handig want dan weet je dat daar die dag ook is geschreven.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat veel! Schrik je daar niet van? Zijn er trouwens mensen die je kent die je blog lezen? Ik volg je trouwens via Bloglovin.com samen met nog 105 anderen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb sinds augustus 2007 een weblog, toen nog bij web-log.nl. Die hielden er in 2011 mee op en toen ben ik overgestapt naar blogger. Ik had in 2011 al flink wat lezers. Bijna alle lezers zijn destijds meegegaan. In 2011 begon ik dus met vrij veel lezers op mijn nieuwe blog.

   Verwijderen
 6. Geweldig! Daar kan ik alleen nog maar van dromen...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Misschien kan je eens schrijven over goede koude recepten, zodat ik het fornuis niet of niet al te veel hoef te gebruiken met dit warme weer?
  En waar je nog meer op moet letten bij het bereiden van voedsel nu het zo heet is in de keuken.
  En of de koelkast hoger moet, etc etc.
  Leuk dat je al zoveel bezoekers hebt!
  Heb je trouwens ook bijgehouden hoeveel blogs je geschreven hebt?
  Groetjes weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. pooeeh hee 3 miljoen das niet niks, wat goed zeg

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd, ik ben altijd een beetje jaloers als 'k naar je boodschappenlijstjes kijk, ik kom altijd met veel meer thuis.
  groet

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik koop boodschappen voor mij alleen, dat maakt wel uit!

   Verwijderen