Welkom bij Zuinigaan

Dit weblog gaat over bezuinigen, consuminderen en nog meer, want een mens is tenslotte meer dan alleen een consuminderaar, of zo je wilt een vrek. In '07 kocht ik mijn huis, in december 2018 word ik 66 jaar en mag ik met pensioen, want dan krijg ik mijn AOW. Ik heb een pensioengat van 20 jaar. Ik verkeek mij op de kosten van een koophuis en constateerde dat ik financieel vanaf mijn 66e jaar nogal krap zou komen zitten, vooral vanwege het pensioengat. Dus daar ging ik wat aan doen en op deze weblog vind je mijn berichten hierover.

vrijdag 29 augustus 2014

Hamsteraanbiedingen

Bij de hamsteraanbiedingen krijg je de 2e gratis. Ik kijk altijd uit naar de hamsterweken van AH, soms zitten er leuke dingen tussen, maar nu valt er voor mij deze week weinig te hamsteren.
Alleen de preien en de tomaten koop ik wel en misschien ook nog wel wat fris. Maar verder? Vorig jaar heb ik twee quiches gekocht, die zijn nu weer in de hamsterbonus. Eerlijk gezegd smaakten ze naar niets en ze zijn toch nog steeds behoorlijk aan de prijzige kant, €3,39 betaal je voor 2 stuks, dat is nog steeds €1,70 per stuk. Ik heb liever de eigengemaakte die jongste dochter maakt. Een stuk beter!
Ik weet het, de grootgrutter gebruikt de hamsteraanbiedingen alleen om mij en jou geld uit de portemonnee te snaaien en ons producten te laten kopen die we niet nodig hebben, maar ze moeten wel een beetje beter hun best doen om mij enthousiast te laten hamsteren.
Ik heb sterk de indruk dat de hamsteraanbiedingen van een paar jaar geleden veel interessanter voor mij waren. In 2012  kocht ik twee lekkere flessen wijn voor 4,99, gewone kaas, gehakt en visschnitzel en heel veel kattenvoer, allemaal in de hamsterbonus.
Er zijn altijd 3 hamsterweken, dit was de eerste. Ik hoop dat de volgende week voor mij leukere bonusartikelen brengt!

15 opmerkingen:

 1. Ik merk ook dat er voor ons minder echt interessante aanbiedingen zijn. De tomaten zijn hier lekker een hele berg pasta saus geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Voor ons zat daar ook niets bij, scheelt me een fietstocht van 10 kilometer ;-)
  Daarentegen had de c1000 wel leuke aanbiedingen voor ons dus daar hebben we wel wat dingen ingeslagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een quiche zal ik nooit kant en klaar kopen, ik maak ze altijd zelf: prei, spekjes, geitekaas...mmmmmmm...

  Ik heb een verjaardag te vieren dus ga eens goed kijken naar de aanbiedingen, maar eigenlijk kom in zelden bij AH. Voor mij is Lidl 5 minuten fietsen en daar ben ik erg tevreden over.

  Groet Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind dit jaar de hamster aanbiedingen ook niets. Het enig wat ik nu heb gekocht zijn 2 preien voor 0,45 cent. Dan pak in natuurlijk wel de dikste preien.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Zuinigaan,

  Ik kijk ook altijd weer uit naar de Hamsterweken. Helaas worden de aanbiedingen in deze weken zoals jij ook al zegt, steeds minder interessant.
  Ik heb wel een leuke link voor je waar je vanaf donderdagnacht 00.00 uur de aanbiedingen voor volgende week al kunt zien: http://www.ah.nl/appie/bonus/volgende-week#/appie/bonus/volgende-week In dit geval dus alvast de hamsteraanbiedingen van volgende week. Zit er iets voor je bij? :)

  Groetjes, Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind de afgelopen paar keer ook de aanbiedingen steeds minder interessant worden. Afgelopen week alleen de schnitzels en tandpasta gehaald als extra uit de bonus. Elke vrijdagochtend voor ik de boodschappen ga doen kijk ik op de app van ah, die ik op mijn telefoon heb, wat de aanbiedingen van volgende week zijn zodat ik daar rekening mee kan houden. Maar meestal is dat niet zo.

  groetjes Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind de hamstetrweken ook tegenvallen. Wat ik ook altijd vervelend vind bij AH is dat ze als de prei in de aanbieding is opeens van die hele dunne preitjes hebben. Ik ga daarom altijd liever voor de prei-aanbieding van de AH, zij hebben vaak een prijs per kilo aanbieding :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wij houden ook van hamsteren. Vroeger profiteerde ik er meer van omdat er ook altijd wel luiers 1 + 1 in de hamsterweken zaten. Nu zijn we goedkoper uit zonder luiers :).
  Deze week was ik wel tevreden met de hamsteraanbiedingen; tomaten, prei, sunspoelglans en prodent voor de kids.
  Ook kocht ik wat groenteconserven. De kleine potjes waren in de aanbieding. Soms willen we snel/makkelijk eten. Dan is een grote pot groenten toch iets te weinig voor ons. Die kleine potjes zijn dan ideaal. Die groter potten komen hopelijk ook nog voorbij tijdens deze hamsterweken.

  Dan nog even iets anders, ook ik ben erg blij dat je toch doorgaat met je blog. Met veel plezier lees ik vrijwel dagelijks je weblog.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Voor mij geldt ook dat er bijna niets bijzit wat voor mij interessant is, alleen de preien,heb ik preisoep van gemaakt en ingevroren. Verder was ik van plan nog wat bitter lemon te kopen, dat drinkt mijn man altijd. Ik vind eigenlijk nooit iets in de reclameartikelen wat ik gebruik. Soms wat groente of fruit. Er zijn eigenlijk nooit basisartikelen in de reclame. Ik zag gisteravond ook een item op tv over zgn. budgetsupers. Nou als ik zag wat voor artikelen daar in de winkels lag dan kun je er beter helemaal wegblijven, bespaar je nog meer ;-).Ze interviewden nog wat mensen en velen hadden toch dingen gekocht die ze niet van plan waren te kopen omdat het toch zo goedkoop was. Ik zag een man met een stuk of 10 flessen bubbelwijn.Leontine

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb lekker de bolletjes-vla gehaald :-))))

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik koop vrijwel alles A merk en heb afgelopen week veel gekocht bij AH. Vaatwasblokjes, wasmiddel, deo voor mezelf (dove) en man (sanex), zalm, prei, tomaten, 4 potjes hak en 2 pakken vla. Dat was bijna EUR 30,00 bonus op spullen die ik normaal ook koop.
  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ze brengen het altijd zo leuk maar vaak valt het enorm tegen en kan je betr gewoon alle reclames van de supermarkten bekijken en zien of je wat kunt gebruiken. Quiches maak ik vers evenals bijna alle sauzen etc.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb gekocht de zalm 4euro en de vegetarische burgers. Mijn zoon vindt deze beide heel lekker. Anders zou ik het niet gekocht hebben. De quiche kocht ik andere keren in de hamsterweken maar ik vind ze toch niet zo lekker, dus deze keer niet gekocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik ben toch even gaan hamsteren deze week ;-)
  Prei
  Tandpasta merk dat we altijd gebruiken dus aardig was ingeslagen.
  Deo voor manlief

  BeantwoordenVerwijderen