Welkom bij Zuinigaan

Dit weblog gaat over bezuinigen, consuminderen en nog meer, want een mens is tenslotte meer dan alleen een consuminderaar, of zo je wilt een vrek. In '07 kocht ik mijn huis, in december 2018 word ik 66 jaar en mag ik met pensioen, want dan krijg ik mijn AOW. Ik heb een pensioengat van 20 jaar. Ik verkeek mij op de kosten van een koophuis en constateerde dat ik financieel vanaf mijn 66e jaar nogal krap zou komen zitten, vooral vanwege het pensioengat. Dus daar ging ik wat aan doen en op deze weblog vind je mijn berichten hierover.

maandag 6 oktober 2014

13-19 oktober, de week van de energierekening


Vanaf 29 september kun je op de site van Milieu Centraal van alles vinden over de week van de energierekening. Volgens deze site kun je veel besparen door hun tips op te volgen. Aangezien consuminderaars vaak al heel zuinig met energie omgaan, valt de besparing voor mijn lezers misschien toch een beetje tegen. Maar misschien vind je toch nog erg nuttige tips die je helpen om minder energie te gebruiken en daarmee te besparen.
Dus neem eens een kijkje op de site, dat kan ook nu al wel!

2 opmerkingen:

  1. Ik had die quiz wel zo bedroevend slecht gemaakt! Nou had ik ook geen zin om dingen op te zoeken maar toch wel slecht hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vond het een te moeilijke quiz en wat ik ook jammer vond, was dat ik niet te weten kwam wat ik fout had. Ik had 12 van de 15 goed, dat is helemaal niet slecht. Ik heb waarschijnlijk veel goed gegokt.

    BeantwoordenVerwijderen