Welkom bij Zuinigaan

Dit weblog gaat over bezuinigen, consuminderen en nog meer, want een mens is tenslotte meer dan alleen een consuminderaar, of zo je wilt een vrek. In '07 kocht ik mijn huis, in december 2018 word ik 66 jaar en mag ik met pensioen, want dan krijg ik mijn AOW. Ik heb een pensioengat van 20 jaar. Ik verkeek mij op de kosten van een koophuis en constateerde dat ik financieel vanaf mijn 66e jaar nogal krap zou komen zitten, vooral vanwege het pensioengat. Dus daar ging ik wat aan doen en op deze weblog vind je mijn berichten hierover.

vrijdag 27 maart 2015

Toch nog geld terug

Dat geld van die geld terug actie heb ik na weken wachten toch ontvangen. Waar de andere acties er minder dan 5 dagen over deden, deed Wieckse er een maand en 5 dagen over. De mevrouw van de consumentenservice had het beloofd en ze heeft die belofte gestand gedaan. Oh, dat is misschien wel heel ouderwets taalgebruik: ik bedoel dat het bedrijf de belofte nagekomen is. Ik heb geld ontvangen.
Ben ik weer €3,39 rijker!
Nog over geld: ik ben woensdagmiddag naar de bieb geweest en heb een abonnement geregeld. Ik ben nu geen "fout" abonnement meer, maar een legaal abonnement.


3 opmerkingen:

  1. Fijn dat ze het toch netjes hebben afgehandeld. Zo hoort het ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Veel plezier gewenst met je abonnement, maak er maar veel gebruik van !

    BeantwoordenVerwijderen