donderdag 2 april 2015

Ziek!

Eigenlijk al ongeveer een week, maar ik wilde er niet over "zeuren".  Koorts, een kop vol met snot en opstandige, piepende luchtwegen. Wat komt er dan een troep los! Slijmen en snot uit allerlei holten in mijn hoofd en dan naar mijn neus en ook hoesten levert eindeloos slijmen op!
Gelukkig is het ergste leed wel weer geleden, maar mijn energieniveau, dat moet nog verbeteren. Voorlopig maar veel slapen en niet te veel willen!
Dat laatste is héél moeilijk voor mij. Ik wil altijd veel te snel weer beginnen en merk dan op mijn werk dat ik veel te vroeg en veel te optimistisch ben geweest. Deze keer heb ik mij op advies van mijn baas ingehouden en ben nog thuis. Een unicum voor mij! Ik had gisteravond al niet meer koorts en ben toch thuis gebleven.

19 opmerkingen:

  1. Goed uitzieken, er zijn dit jaar heel wat mensen van onze leeftijd in het ziekenhuis beland met een vervelende longontsteking

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beterschap hoor! Vervelend hè die griep? En ik vindt het geen zeuren hoor.
    Ik zit momenteel aan de antibiotica door de griep die keelontsteking en piepende luchtwegen met zich meebracht.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Beterschap! Hier liggen we ook al een. Ruime week met het hele gezin in de lappenmand met griep, zo ziek en beroerd heb ik mij in tijden niet gevoeld. Gelukkig heb ik een lieve schoonmoeder die ons voorziet van verse kippensoep en ander lekkers. Want in staat om iets te doen zijn we nog niet. Ik hoop dat er snel verbetering zal zijn. Nogmaals beterschap en rustig aan! Ziek goed uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Morgen toch ook wel? Dan heb je nog 4 dagen om echt beter te worden.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Vrijdag is geen werkdag voor mij, ik kan het op vrijdag altijd rustig aan doen.

      Verwijderen
  5. Waar een baas niet goed voor is. ;-)
    Verzorg je goed! Hilde

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Beterschap, het is in elk geval lekker weer om met 'n dekentje op de bank te liggen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. fijn dat je van je baas de kans krijgt om goed uit te zieken, bij ons word al bij je ziekmelding gevraagd of je al weet wanneer je weer aan het werk kunt , mat als gevolg dat je vaak veel te vroeg weer begint om van het gezeur af te zijn of erger nog je vaak niet eens ziek durft te melden-

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Laatst had je toch ook al de griep? Je zit nogal in de lappenmaand de laatste tijd zeg! Heel veel beterschap en goed voor jezelf zorgen, hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Van harte beterschap. Hopelijk ben je vlug opgeknapt.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Beterschap! Misschien gaat er wat rond? Ik ben ook al de hele week wat koortsig, keelpijn enzo.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Het heeft bij mij 3 weken geduurd voordat de snuiterij helemaal over was en de energie was zeker 1,5 week weg. Dus neem de tijd voor jezelf, het werk draait wel door en ze hebben er op je werk ook niets aan als je over een aantal weken weer thuis zit.
    Ja verbazingwekkend hoeveel slijm een mens kan produceren!

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, onaardige of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.