vrijdag 8 juli 2016

Brexit en mijn beleggingen - deel 2

Twee weken geleden schreef ik over Brexit en mijn bescheiden beleggingen. Ik vreesde dat mijn geld voor de fun binnen no time een stuk minder waard zou zijn!
Weg geld voor de pret, want opgeslokt door de schommelingen op de beurs.
Fout gedacht van mij. Er waren mensen die in hun reactie al schreven dat het met de beleggingen op een beleggingsrekening van de ASN zo'n vaart niet zou lopen.
Ze kregen gelijk!
Twee weken geleden stond er €1014 op mijn rekening.
Ik schreef toen: "ik ben heel benieuwd hoe het verder gaat. Misschien zijn de beleggingen over 2 weken nog maar 900 euro of minder waard."

Nu, 2 weken later, zijn mijn beleggingen €1.026,44 waard.
Ik beleg vol goede moed verder.

En natuurlijk weet ik: het is beleggen, dus misschien is het geld in de toekomst toch ineens veel minder waard. Dat is een risico waar ik me zeker bewust van ben.

4 opmerkingen:

  1. Ik ben ook wel benieuwd... ik kreeg gisteren bericht dat er weer een pondenbetaling onderweg was. Als ik echter de koers van gisteren vergelijk met het moment van factureren, scheelt het me waarschijnlijk zo'n 10%. En als het dan om een paar honderd euro (verschil :S) gaat, is het dus wel zuur. Maar even afwachten!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat ze zelfs nog wat meer zijn waard geworden! Ik vind beleggen zelf maar eng.

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gelukkig maar :-)
    Ik heb ook een paar beleggingen bij de ASN, ik ga direct even kijken hoeveel die van mij nu zijn!

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, onaardige of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.