zondag 25 december 2016

Een fijn kerstfeest

Het is eigenlijk heel eenvoudig en beslist niet duur om kerstsfeer in huis te halen. Je haalt wat groen bij de bloemist of uit je eigen tuin en knutselt wat. Je haalt je oude kerstversiering van stal en doet de  lampjes aan.
Mijn inmiddels ruim 20 jaar oude kerstengel, ooit gekocht bij de V&D
Een foto van vorig jaar, toen maakte ik dit leuke kerststukje. Mijn handen zijn volgend jaar vast beter dan nu, dan maak ik weer zoiets (met LED lampjes zoals je ziet)
 

Ook kaarsen branden vind ik altijd heel rustgevend en knus. Met mijn kat in de woonkamer ben ik wel heel voorzichtig met kaarsen.
Ze staan bij mij altijd in een metalen lantaarn en dan nog zorg ik, dat ik er bij blijf.

Lieve lezers, ik wens jullie veel plezier tijdens de feestdagen en zorg voor een veilige omgeving. Mocht je echte kaarsjes in je kerstboom willen, houd dan goed blusmateriaal bij de hand! Als er brand uitbreekt, dan grijpt het vuur snel om zich heen, veel sneller dan jij misschien zou denken!

7 opmerkingen:

 1. Jij ook een fijne kerst gewenst! Hopelijk met weinig pijn en veel gezelligheid.

  Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij ook hele fijne kerstdagen gewenst!
  Wij houden het veiligheidshalve altijd maar op waxinelichtjes in stevige glazen houders, ik durf geen hoge kaarsen te branden, zeker de dunne niet. Ben altijd erg bang dat ze omvallen.......

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kerstdagen Zuinigaan. Een bijzondere kerst heb je dit jaar, voor het eerst met kleinkinderen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat is bijzonder! De kleintjes zijn nu 11 en 5 weken en hebben zelf nog helemaal geen weet van kerst, maar dat wordt de komende jaren wel anders.

   Verwijderen
 4. Voor jou ook een heel fijne Kersttijd. Het was een bewogen jaar voor jou.
  Och ja, spullen van de V&D, ze krijgen opeens sentimentele waarde.

  BeantwoordenVerwijderen


Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige en/of onnodig kwetsende reacties naar mij of anderen worden geweigerd. Over niet geplaatste reacties ga ik niet in discussie.