Welkom bij Zuinigaan

Dit weblog gaat over bezuinigen, consuminderen en nog meer, want een mens is tenslotte meer dan alleen een consuminderaar, of zo je wilt een vrek. In '07 kocht ik mijn huis, in december 2018 word ik 66 jaar en mag ik met pensioen, want dan krijg ik mijn AOW. Ik heb een pensioengat van 20 jaar. Ik verkeek mij op de kosten van een koophuis en constateerde dat ik financieel vanaf mijn 66e jaar nogal krap zou komen zitten, vooral vanwege het pensioengat. Dus daar ging ik wat aan doen en op deze weblog vind je mijn berichten hierover.

vrijdag 2 juni 2017

Een vleugje olijfolie - in de anti aanbaklaag.

Deze week heeft AH in de aanbieding: koekenpannen en lasagneschalen met een vleugje olijfolie in de anti-aanbaklaag! Hierdoor wordt het bakresultaat nog beter, volgens de informatie die er bij zit.
Werkelijk??

Hahaha, ik vind het een bijzonder leuke grap! Leuk bedacht, maar ik geloof er helemaal niets van! Die olijfolie in de anti-aanbaklaag die laat toch niet los of zo? Het zou niet best zijn als delen van deze anti-aanbaklaag in mijn eten terecht komen.
Ik houd me maar bij mijn gewone pannen en de (olijf)olie doe ik er zelf wel in.

8 opmerkingen:

 1. Ik ben heel benieuwd naar de onderbouwing van hun verhaal. Olie wordt gebruikt als grondstof, dus bij olijfolie zal dat vast ook kunnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het komt een beetje over als een verkooppraatje maar mischien sla ik plank compleet mis.Gewone baanbakpannen zijn ideaal.
  Henriette
  www.onsleveninroemenie.blogspot.ro

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tja aanbaklagen laten allemaal los, dan kan deze beter van olijfolie zijn :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. haha ik zag ze ook en ik heb er eentje gekocht, ik ben er heel tevreden over! gisteren pannenkoeken in gebakken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het groene kleurtje is wel erg leuk, maar persoonlijk denk ik dat de olijfolie niets toevoegt aan de kwaliteit van de pan!

   Verwijderen
  2. geen idee, hij bakt wel erg fijn! de pannekoeken lieten zonder boter beter los dan bij mijn andere (superdure merk)koekenpan.

   Verwijderen
 5. Wat een grap! Dat geloof je als consument toch niet???

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vond het ook een ongeloofwaardig verhaal. Maar ik had een koekenpan nodig en bij AH lag de laatste hiervan afgeprijsd tot 7 euro, die heb ik dus maar gekocht. En... Hij is fantastisch! Nog nooit zo'n goede anti aanbakpan gehad. Hopelijk gaat hij ook nog een tijdje mee, en hopelijk is hij inderdaad niet zo ongezond als teflon.

  BeantwoordenVerwijderen