Deze week heeft AH in de aanbieding: koekenpannen en lasagneschalen met een vleugje olijfolie in de anti-aanbaklaag! Hierdoor wordt het bakresultaat nog beter, volgens de informatie die er bij zit.
Werkelijk??
Hahaha, ik vind het een bijzonder leuke grap! Leuk bedacht, maar ik geloof er helemaal niets van! Die olijfolie in de anti-aanbaklaag die laat toch niet los of zo? Het zou niet best zijn als delen van deze anti-aanbaklaag in mijn eten terecht komen.
Ik houd me maar bij mijn gewone pannen en de (olijf)olie doe ik er zelf wel in.
Over besparen en bezuinigen en over met pensioen zijn. En ook over leven in de huidige tijd!
vrijdag 2 juni 2017
Een vleugje olijfolie - in de anti aanbaklaag.
Labels:
Consumentenzaken
AUTEUR: Aaf, alias Zuinigaan.
Ooit opgeleid als bibliothecaris (1974) en maatschappelijk werker (1984). Van 1999 – 2019 werkzaam in het HBO en sindsdien met pensioen. Vanaf de aankoop van mijn huis in 2007 blogger met als centraal thema zuinig leven en besparen. Sinds 2016 oma van inmiddels 4 leuke kleinkinderen.
zuinigaan@gmail.com
Ooit opgeleid als bibliothecaris (1974) en maatschappelijk werker (1984). Van 1999 – 2019 werkzaam in het HBO en sindsdien met pensioen. Vanaf de aankoop van mijn huis in 2007 blogger met als centraal thema zuinig leven en besparen. Sinds 2016 oma van inmiddels 4 leuke kleinkinderen.
zuinigaan@gmail.com
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Ik ben heel benieuwd naar de onderbouwing van hun verhaal. Olie wordt gebruikt als grondstof, dus bij olijfolie zal dat vast ook kunnen.
BeantwoordenVerwijderenHet komt een beetje over als een verkooppraatje maar mischien sla ik plank compleet mis.Gewone baanbakpannen zijn ideaal.
BeantwoordenVerwijderenHenriette
www.onsleveninroemenie.blogspot.ro
Tja aanbaklagen laten allemaal los, dan kan deze beter van olijfolie zijn :-)
BeantwoordenVerwijderenhaha ik zag ze ook en ik heb er eentje gekocht, ik ben er heel tevreden over! gisteren pannenkoeken in gebakken.
BeantwoordenVerwijderenHet groene kleurtje is wel erg leuk, maar persoonlijk denk ik dat de olijfolie niets toevoegt aan de kwaliteit van de pan!
Verwijderengeen idee, hij bakt wel erg fijn! de pannekoeken lieten zonder boter beter los dan bij mijn andere (superdure merk)koekenpan.
VerwijderenWat een grap! Dat geloof je als consument toch niet???
BeantwoordenVerwijderenIk vond het ook een ongeloofwaardig verhaal. Maar ik had een koekenpan nodig en bij AH lag de laatste hiervan afgeprijsd tot 7 euro, die heb ik dus maar gekocht. En... Hij is fantastisch! Nog nooit zo'n goede anti aanbakpan gehad. Hopelijk gaat hij ook nog een tijdje mee, en hopelijk is hij inderdaad niet zo ongezond als teflon.
BeantwoordenVerwijderen