vrijdag 2 juni 2017

Een vleugje olijfolie - in de anti aanbaklaag.

Deze week heeft AH in de aanbieding: koekenpannen en lasagneschalen met een vleugje olijfolie in de anti-aanbaklaag! Hierdoor wordt het bakresultaat nog beter, volgens de informatie die er bij zit.
Werkelijk??

Hahaha, ik vind het een bijzonder leuke grap! Leuk bedacht, maar ik geloof er helemaal niets van! Die olijfolie in de anti-aanbaklaag die laat toch niet los of zo? Het zou niet best zijn als delen van deze anti-aanbaklaag in mijn eten terecht komen.
Ik houd me maar bij mijn gewone pannen en de (olijf)olie doe ik er zelf wel in.

8 opmerkingen:

  1. Ik ben heel benieuwd naar de onderbouwing van hun verhaal. Olie wordt gebruikt als grondstof, dus bij olijfolie zal dat vast ook kunnen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het komt een beetje over als een verkooppraatje maar mischien sla ik plank compleet mis.Gewone baanbakpannen zijn ideaal.
    Henriette
    www.onsleveninroemenie.blogspot.ro

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Tja aanbaklagen laten allemaal los, dan kan deze beter van olijfolie zijn :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. haha ik zag ze ook en ik heb er eentje gekocht, ik ben er heel tevreden over! gisteren pannenkoeken in gebakken.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het groene kleurtje is wel erg leuk, maar persoonlijk denk ik dat de olijfolie niets toevoegt aan de kwaliteit van de pan!

      Verwijderen
    2. geen idee, hij bakt wel erg fijn! de pannekoeken lieten zonder boter beter los dan bij mijn andere (superdure merk)koekenpan.

      Verwijderen
  5. Wat een grap! Dat geloof je als consument toch niet???

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik vond het ook een ongeloofwaardig verhaal. Maar ik had een koekenpan nodig en bij AH lag de laatste hiervan afgeprijsd tot 7 euro, die heb ik dus maar gekocht. En... Hij is fantastisch! Nog nooit zo'n goede anti aanbakpan gehad. Hopelijk gaat hij ook nog een tijdje mee, en hopelijk is hij inderdaad niet zo ongezond als teflon.

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, onaardige of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.