vrijdag 25 augustus 2017

Vakantie al weer voorbij!

Mijn vakantie is weer afgelopen! Omdat ik altijd op vrijdag vrij ben, is vanaf vandaag voor mij in feite het normale weekend begonnen.  Vakantie gaat altijd heel snel, ook al heb je een lange vakantie, dan nog gaat het verbazend snel.

Vanaf aanstaande maandag begint voor mij het normale werk-leven weer.
Vanavond al een eerste uitgebreide borrel (+ lekkere hapjes van een gespecialiseerde cateraar) van mijn werk. Niet slecht hoor, zo'n borrel! Het is een borrel met 11 oud-collega's en heeft het karakter van een reünie. Sommige van deze oud-collega's zie ik 1x per jaar, rond eind augustus, anderen zijn nog steeds mijn collega's omdat ze net als ik zijn overgestapt naar dezelfde afdeling als waar ik nu werk.
Het is een erg leuke groep mensen, we kennen elkaar al sinds 1999 of al eerder en de reünie houden we nu al weer voor de 7e keer. Er valt altijd een heleboel bij te praten.

Iedereen heeft inmiddels grote kinderen en twee oud-collega's zijn, net als ik, al grootouder.
De tijd gaat snel!
Er was al 1 van de collega's met pensioen, inmiddels zijn er nog weer twee bijgekomen en over 1 jaar stopt er weer iemand omdat hij met pensioen gaat en over 1,5 jaar ga ikzelf ook met pensioen.

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke traditie. Veel plezier vanavond!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat klinkt als een gezellig begin van het werkende leven weer. Bijzonder dat jullie elkaar al zo lang kennen.

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, racistische, onaardige, of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.