zondag 9 september 2018

Een kleine blogstop

Al heel lang publiceer ik iedere dag een stukje. Het komt vast wel weer, maar nu even niet.
Ik kan op dit moment niets verzinnen!

Suggesties van lezers of gastblogs zijn welkom.

12 opmerkingen:

  1. Jammer voor ons lezers. Maar af en toe heb je geen inspiratie, da's oké.

    Ik blijf geïnteresseerd in je doen en laten. Bijvoorbeeld: ik had vrijdag afscheidsfeestje van een zeer gewaardeerde collega op werk die met pensioen moet (ze mag bij ons bedrijf niet doorwerken, en eerlijk gezegd heeft ze de laatste jaren ook al aangepast werk gehad omdat ze gewrichtsklachten heeft, dus doorwerken zou ook niet heel makkelijk zijn) - en er net als jij een beetje tegenop ziet. Ik hoop dat zij en jij er aan kunnen wennen en hoor daar graag meer over van je tezijnertijd. En ik ben ook benieuwd of je die beleggingen nog hebt (al ging het maar om een relatief klein bedrag) en wat je er van vindt.

    Succes met je blog en geniet van je vrije dag vandaag :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. PS. Het is vandaag Monumentendag. Ga jij nog iets bezoeken?

      Verwijderen
  2. Misschien kan je je verdiepen in zonnepanelen welke en of t zich n beetje loont?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hopelijk tot spoedig..... Ik kijk altijd uit naar je blog en ik lees die dagelijks als eerste als ik de laptop opstart.liesbet

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Neem je tijd, maar ik hoop wel weer van je te horen hoor, lees je blogs altijd als eerste ' s morgens.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heb geen ideeen waarover je kan bloggen ben zelf elke keer ook aan t prakkedenken. Zag vanlaatst wel de tip om te gaan mindmappen dus in een schrift een woord op te schrijven en en eromheen zetten waar je dan allemaal aan moet denken zodat je t tot een stuk kan verwerken. Vond t wel een goede tip maar moet er nog mee beginnen....zoals zo vaak.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik vind het aandragen van nieuwe ideeën om te schrijven nu ietwat ongepast.
    Wij zien vanzelf wel of en wanneer je daarvoor weer energie hebt.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Er is geen blogger met zoveel discipline als jij, ZuinigAan. Korte leesbare stukjes. Je bent nu ook in de transitiemodus van een leven lang geld verdienen, naar de periode buiten de maatschappelijke inzet. Je doelen zijn bereikt.

    Afgelost huis, kinderen en kleinkinderen.

    Succes.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hopelijk heb je binnenkort weer ideeen om berichten te plaatsen. Elke dag lees ik je blog, is vast prik.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Volgens mij heb ik het al eerder 'gevraagd', maar ik zou het leuk vinden om te lezen hoe het bezit van je auto bevalt? Hoe vaak gebruik je hem (hoeveel kilometers per jaar), hoe vaak tank je per maand? Hoe vaak was je de auto en doe je dat thuis met de hand of in een wasstraat? Is het nu verleidelijker om de auto te pakken in plaats van de fiets?

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Het bloggen doe je (neem ik aan) voor je plezier. Als je geen idee hebt waarover te schrijven, dan schrijf je toch lekker niet? Tot je weer een keer een idee hebt, en daarover wilt schrijven. Je hebt veel lezers die het leuk vinden om jou stukjes elke dag te lezen, ik ben er 1 van, maar alleen als jij er plezier in hebt. Ik denk dat je nu even andere dingen aan je hoofd hebt, vind het heel moedig dat je schrijft over het willen gaan stelen, misschien dat dat gestuurd wordt door een soort onderbuikgevoel, zo van je hebt het gevoel dat je niet (meer) nodig bent, als er geen opvolger voor je is wil jij best langer blijven werken maar daar wordt niet eens over nagedacht.
    Neem je tijd, schrijf als je wilt, schrijf niet als je niet wilt of geen idee hebt waarover te schrijven. Sterkte de komende tijd, ik hoop dat je gauw over je dip heen komt, en zult kunnen genieten van je pensioen!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik zou het leuk vinden als je eens een weekmenu (of meerdere) zou laten zien want ik ben altijd benieuwd wat je allemaal maakt vanuit je boodschappenlijst. En ook hoe je lekker vegetarisch en niet te duur kunt eten

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, racistische, onaardige, of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.