dinsdag 28 december 2021

Lekker fröbelen thuis!

Met dit weer zit ik liever binnen dan dat ik buiten ben. Het is me wat te koud, vandaar!
Ik heb vorig jaar en dit jaar op mijn verjaardag aquarelleerboeken gekregen en dat aquarelleren vind ik heel leuk om te doen!

Hoe gaat het in zijn werk? Het papier in de boeken is aquarel kwaliteit. Je kunt er dus lekker op verven!
Er staat een afbeelding getekend en als voorbeeld is die ingekleurd. Ook staat beschreven wat je moet doen. In welke volgorde en welke kleuren je moet gebruiken. Een kind kan de was doen, bij wijze van spreken. Het is heel geschikt voor mij, want ik kan niet goed tekenen, maar inkleuren kan ik wel en daar beleef ik ook echt plezier aan. Kijk ook hier, ik blogde er in december vorig jaar over!

Hier dan mijn nieuwste "verfsels"




En deze had ik een tijd geleden al gemaakt:




6 opmerkingen:

  1. Leuk! Ik heb ook altijd wat stimulans nodig om creatief te worden. Pas een workshop met ecoline brushpennen gedaan, heel leuk!
    Aaf, ik heb eerder iets gelezen over de reclames op je site. Ik zie 8x dezelfde reclame van coolblue staan bij dit kleine stukje tekst, en bovenin eennof andere stoel reclame. Ik lees je heel graag, maar die reclames staan me wel een beetje tegen, zou dat wat minder kunnen?
    Groet, G

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat zijn ze mooi geworden Aaf! Dit klinkt als een hele fijne manier om met aquarelleren te beginnen zeg.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk bezig Aaf. Ik zie dat je goed precies en netjes kunt werken en dat is een goed begin met aquarelleren. Je zegt dat je niet kunt tekenen, maar dat kun je leren. Gewoon precies tekenen wat je ziet met een gewoon potlood.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat doe je leuk Aaf! Ik ben verre van creatief en dit zou ik je niet nadoen. Leuk om met zo'n hobby bezig te zijn. Ik moet tegen de tijd ook iets bedenken om mijn tijd mee te vullen naast sporten en lezen en bloggen!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooi zijn ze vooral de stokroos vind ik leuk

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, racistische, onaardige, of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.