maandag 14 november 2022

Dumpsterdiving in de prullenbak van dochter ;-)

Afgelopen week dook ik in de prullenbak van oudste dochter.
Waarom?
Ze hadden zegels weggegooid van een spaaractie waar ik aan mee doe. De dingen in de prullenbak waren droog en niet vies, dus ik groef door totdat ik ze gevonden had.

Met een volle spaarkaart met 10 zegels ding je mee naar leuke prijzen! En ze hadden precies 10 zegels weggegooid omdat ze het te veel gedoe vonden. Wisten zij veel dat ik ze wél spaarde?

Je krijgt gratis zegels in het winkelcentrum bij de bloemist, bij de supermarkt, bij de HEMA, bij de speelgoedwinkel, bij de Blokker, bij de kapsalon en waarschijnlijk ook wel bij de slager en de bakker, maar daar kom ik nooit.
Voor iedere 5 euro 1 zegel.
Ik heb al verschillende spaarkaarten ingeleverd, ook de kaart met de "prullenbakzegels" en ik hoop natuurlijk op een prijs. 
Wat voor prijzen zijn er?
2 e-bikes
10 Led-TV's
40 waardebonnen van 25 euro
100 bigshoppers met 150 euro aan boodschappen.

Ik hoop op een TV. Mijn TV is een erfstuk van mijn moeder en die TV is al weer bijna 12 jaar oud, die heeft zijn beste tijd wel gehad.
De grootste kans is om een bigshopper te winnen.

Wat zit er in vredesnaam in een tas met 150 euro aan boodschappen? Ik meen op de afbeelding Senseopads en een fles drank te zien, hoef ik allemaal niet. Ik denk dat ik die tas weggeef aan een goed doel. Mijn wijk is een van de armere wijken in de stad Groningen. Dus dat komt vast wel goed!

Er zijn 3 trekkingen, op 22 november, op 7 december en op 17 december, mocht ik wat winnen, dan zal ik er over berichten!

12 opmerkingen:

  1. Met zo'n plaatselijke actie maak je wel echt een kansje. Ws op de tas, maar je weet maar nooit... Groet, G

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik dacht dat er bij jou geen besparing meer te halen viel maar mijn stroomverbruik is enorm gedaald sinds we een andere tv hebben

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja dat soort acties is leuk om mee te doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik dacht even hè?! Wat is ze nu weer aan het doen? Maar logisch, grappig haha! Veel succes, ik wens je een leuke prijs toe!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, ja mijn dochter noemde het dumpster diving en ik vond het een leuke titel voor dit blog!

      Verwijderen
    2. Leuk verhaal :)

      Verwijderen
  5. Hahaha ik zal voor je duimen! E

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Je loopt behoorlijk vooruit op de feiten.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Er is grote kans dat ik helemaal niets win. Ik win nooit wat, maar met gratis zegels waag ik een kansje. Je weet maar nooit!

      Verwijderen
    2. Het is wel zo dat ik het jou van harte gun om een prijs te winnen.

      Yvonne.

      Verwijderen
    3. Maar dat is toch niet helemaal waar? Ik meen me te herinneren dat je wel eens prijzen had gewoon met puzzels en zo? Wie weet win je nu ook weer iets!

      Verwijderen
    4. @anoniem van 22:00 uur: Je hebt gelijk! Ik won vorig jaar met een puzzel een ventilator en in het jaar 2020 een kookboek. Dat laatste heb ik weggegeven als verjaardagscadeau. De ventilator heb ik nog wel, maar in de afgelopen zomer niet nodig gehad.

      Verwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, racistische, onaardige, of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.