zondag 15 januari 2023

Gas- en stroomverbruik in de afgelopen 2 weken + opbrengst zonnepanelen

De afgelopen twee weken was ik een aantal dagen niet thuis, wat duidelijk invloed heeft op mijn stoom- en gasverbruik. Niet voor de opbrengst van de zonnepanelen, want die blijven wel liggen, ondanks harde wind en regen.
Deze keer dus mijn verbruik in de afgelopen 2 weken.

GAS

Deze 2 weken heb ik zeker niet iedere dag de verwarming aan gehad. Mijn gasverbruik was 14,5 kuub deze 2 weken. Lekker laag dus. Dit was voor warm tapwater, koken en voor verwarming.  Bij afwezigheid stond mijn thermostaat op 13,5 graden.

STROOM
Ik kreeg in de afgelopen 2 weken 18 kWh stroom geleverd. Daarnaast gebruikte ik eigen geproduceerde stroom van mijn zonnepanelen.
In onderstaande alinea kun je lezen dat ik in totaal in 2 weken 23,3 kWh stroom verbruikte.

Zonnepanelen

Ik produceerde met mijn zonnepanelen deze 2 weken 11,3 kWh stroom en ik leverde hiervan 6 kWh terug aan het net. De rest van de stroom,  5,3 kWh gebruikte ik direct. (+ de geleverde 18 kWh stroom = totaalverbruik stroom deze 2 weken 23,3 kWh.)
Totale productie zonnepanelen sinds 11 maart '22: 1923 kWh.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, racistische, onaardige, of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.