donderdag 7 september 2023

Iedere dag een blogje?

Ook tijdens vakanties?
Tot vandaag heb ik in dit kalenderjaar werkelijk IEDERE dag een blogje gepubliceerd.

Nooit niet.

In mijn ogen zijn het blogjes met wisselende kwaliteit. Dat kan ook bijna niet anders, want 365 dagen per jaar een blog is wel erg veel! Dus soms zijn ze leuk en op andere dagen maar matig, vind ik.
Wat is leuk en interessant om over te schrijven?
Soms kan ik het niet verzinnen en doe ik aan bladvulling. En soms pakt dat verbazend goed uit en krijg ik toch nog enthousiaste reacties.
Andere keren zijn ze volgens lezers saai of of vinden ze dat ik zeur.

Ook tijdens afwezigheid publiceerde ik blogjes, ik was tot nu toe dit kalenderjaar 4,5 weken van huis.
Deels had ik een laptop mee en schreef ik daarop een nieuw blogje, maar deze zomer niet toen ik naar vakantieadressen op Ameland en Drenthe ging, toen schreef ik een heleboel blogjes alvast voor de toekomst. 

Ook in de periode van mijn vakantie in deze maand september staan al weer veel blogjes klaar om te worden gepubliceerd en gelezen door jou en andere lezers.

12 opmerkingen:

  1. Beste Aaf,Zeven uur sta ik op,en waar begin ik mijn dag mee?Met de leerzame en opgewekte woorden van jou!Daarna met het wereldnieuws,dus graag nog veel blokjes.
    Wens je een fijne dag toe! Ben 80 jaar......

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel knap dat je dat doet! Ik lees je stukjes iedere dag en hoop dat je nog lang door gaat!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jouw blog is een goed begin van de dag

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mijn blogsessie beginnen altijd op jouw blog en dan wat van de leeslijst.
    Niet elke dag reageer ik maar wel vaak als het iets toevoegt of aanvult.
    Hoop je nog jaren te lezen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. De zon schijnt ook niet elke dag. Er mag best eens een ‘saai’ blogje tussen zitten. En anders plaats je toch weer eens een oproep om onderwerpen op te halen onder je lezers?
    C.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. ja, dat is iedere morgen een vast punt. en daarna kijken of er nog meer is in blogland. groet, omaja

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik bezoek je blog iedere dag. De verhalen over je familie, vakantie, sparen, verspilling enz lees ik graag. In de loop van de tijd heb ik al heel wat tips opgedaan. Ook je wijze raad in sommige blogs is goud (geld) waard.
    Dank je wel voor al die blogs. Ga gewoon door met schrijven: ik (en vele met mij) waarderen je schrijfsels zeer!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Toen ik met de Holland America lijn voer om Australië en zodra we aan wal waren kon ik met WiFi nog even de reacties lezen, over goedkope koffie bijvoorbeeld. Die reis kostte me bruto 17.000 euro. Extra opname van stamrecht BV. Dankzij Crowdfunding heb ik de kosten er wel uitgehaald. De beslissing om te stoppen met bloggen nam ik even later. Ik kon het niet meer verkopen.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Knap hoor elke dag 'n blog. Ik begin er mijn dag mee. Idd soms heel interessant, soms irritant, soms verbazingwekkend, soms komisch, soms vul maar in..... Blijf er aub mee doorgaan. Je prikkelt onze geesten! Fijne vakantie met je dochter. Gr Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi Aaf, net als Lot begint mijn blogsessie altijd bij jou. Ik heb veel bewondering voor jouw dagelijkse blog, bijna altijd leuk om te lezen. Mij lukt dat niet, maar dat hoeft ook niet, dat weet ik wel. Ik hoop dat jij nog lang blijft bloggen!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Omdat ik om 05.30 opsta is het niet het eerste dat ik 's morgens lees maar als ik thuis ben kijk ik altijd om 07.00 uur even. In de trein of bus is het vaak te druk om te lezen. Ik vind het ontzettend knap dat je dit doet én blogt over onderwerpen die ook daadwerkelijk ergens over gaan. Hoop je nog jaren te lezen. Alvast een fijne vakantie!

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, racistische of kwetsende reacties naar mij of anderen, reclame voor politieke partijen en ook reacties met nep-informatie (bijvoorbeeld complottheorieën) worden niet geplaatst.

Over verwijderde of niet geplaatste reacties ga ik niet in discussie.