woensdag 10 oktober 2007

Batterij brandmelder

10/10/2007
Vandaag een nieuwe batterij gekocht voor de brandmelder. Een paar weken geleden begon de brandmelder vreselijk te piepen. Uit de gebruiksaanwijzing bleek dat de batterij bijna leeg was, dan geeft het apparaatje een waarschuwing. Die batterij heb ik er toen uitgehaald, en meteen vervangen door een batterij uit de voorraad. Maar toen ik op de controleknop drukte, deed de brandmelder helemaal niets, ook geen waarschuwingspiepje! Waarschijnlijk een oude batterij die niet goed meer was. Naar aanleiding van publiciteit in de media over brandmelders, leek het me toch wel slim om snel een nieuwe batterij te kopen en die te plaatsen. Dus, mocht er brand uitbreken, dan merken we dat in ieder geval snel. Het zou toch jammer zijn dat ons huis in vlammen opgaat! Ik heb er al zoveel geld en energie ingestoken.

1 opmerking:

  1. Altijd jammer als er brand in huis komt, nog erger is dat de meeste mensen totaal geen besef hebben van een brand melder.

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, racistische, onaardige, of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.