maandag 21 juli 2008

Fietsvakantie van dochter II

21/07/2008
Fietsvakantie Vervolg op mijn logje over de fietsvakantie van dochter:
De cijfertjes:
0 lekke banden, dit komt waarschijnlijk omdat ik de meiden geadviseerd had om met nieuwe, goede buitenbanden op vakantie te gaan. Dochter had 6 weken voor de fietsvakantie nieuwe achterbanden gekregen, de week voor de vakantie was er om het voorwiel een nieuwe buitenband gezet.
De kosten van de fietsvakantie waren 210 euro per persoon voor 18 dagen. Dit is per dag nog geen 12 euro voor eten, kampgeld etc. Ze waren 2x uit eten: 1x pannekoeken en 1x pizza. Dochter vertelt dat ze op fietsvakantie vaak wel 15 boterhammen per dag at. Allemaal met chocopasta, andere soorten broodbeleg hadden ze niet. Toch is ze ondanks al die boterhammen een beetje afgevallen, ongeveer een kilo. Ze heeft ontzettend gespierde benen gekregen en een smaller, bruin koppie. In totaal fietste ze bijna 1000 kilometers. Ze is vastbesloten volgend jaar weer te gaan, dan waarschijnlijk met haar zus, omdat de vriendinnen waar ze nu mee fietste dan in het buitenland zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, racistische, onaardige, of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.