donderdag 24 juli 2008

TV stuk

24/07/2008
Mijn 10 jaar oude Grundig-TV heeft het begeven! Hij had al rechtsboven een paarse vlek en links inTv het midden een groene vlek en begon steeds meer te knipperen als ik hem aandeed. Nu begon hij als ik hem aandeed te knetteren en viel het beeld constant een seconde weg. Het was een krijgertje, van mijn ex, hij had indertijd een nieuwe, breedbeeld-TV gekocht en toen mochten zijn kinderen zijn oude wel hebben. Die hebben we dus ongeveer 8 jaar met veel plezier in de woonkamer gebruikt totdat hij er gisteren definitief mee ophield. Rijp voor de vuilstortplaats dus.
Wat nu? Een tweedehandsje of toch een nieuwe? Bij een tweedehandsje weet je niet wat je koopt, het aanbod op Marktplaats bij ons in de buurt bestond vooral uit heel grote of erg oude toestellen, misschien geschikt als 2e toestel, maar niet voor in de huiskamer. Dochter en ik hebben besloten tot de aanschaf van een heel nieuwe beeldbuis-TV, maar de aanschaf viel nog niet mee, de winkels zijn vergeven van de flatscreen-tv’s en de "normale" tv’s zijn er bijna niet meer. We hebben ons verbaasd over de prijzen van tv’s. In de Media Markt zagen we een tv waar ik bijna 4 bruto jaarsalarissen voor zou moeten neertellen! Hij kostte €89.999,-. Wie zou zoiets kopen? We hebben een degelijke 51cm Grundig tv aangeschaft voor €175,- en hopen op jaren kijkplezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, racistische, onaardige, of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.