maandag 7 juli 2008

Nieuwe leverancier voor TV, internet en telefoon gerealiseerd.

07/07/2008
Een tijdje geleden heb ik hier al aangekondigd dat ik een nieuwe leverancier wil voor de diensten voor TV, telefoon en internet. Nu is het allemaal geregeld. Nu kan het besparen beginnen, hoewel, eerst kost het alleen maar meer geld. Voor mijn Alice abonnement op telefoon en internet moet ik eerst €69,- neertellen voor aansluitkosten. Ook voor de Digitene TV moet ik aansluitkosten betalen, dit is €19,-. Omdat ik in beide gevallen gereageerd heb op een ANWB-kortingsactie, leveren de kortingsacties samen €50,- voordeel op. Ook moest ik mijn abonnement op de telefoon nog een maand aanhouden om mijn oude telefoonnummer mee te kunnen nemen. Dit telefoonnummer heb ik vanaf de zomer van 1981, daar ben ik aan gehecht, dus dat moest natuurlijk wel blijven. Het meenemen scheelt veel gedoe, maar het kost natuurlijk wel wat.
Ik heb in mei uitgerekend dat deze nieuwe leveranciers een besparing betekenen van bijna €25,- per maand. Totale besparing per jaar, na de eerste aanloopkosten: €300,-. Toch leuk!
Maar door die aansluitkosten, die kleine lettertjes waar ik in eerste instantie overheen gelezen had, kan ik jullie wel aanraden om niet regelmatig van aanbieder te wisselen, dan heb je er financieel meer nadeel dan voordeel van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, racistische, onaardige, of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.