zaterdag 12 juli 2008

Uitverkoop

12/07/2008
Zoals elk jaar heb ik ook dit jaar weer mijn slag geslagen in de uitverkoop. Ik geef weliswaar geld uit, maar ik word een aantal goedkope kledingstukken rijker. Het blijft een zaak om goed te kijken of het afgeprijsde kledingstuk me staat en of ik er werkelijk wat aan heb. Aan een miskoop heb ik niets, die hangt alleen maar in de kast, weggegooid geld dus. Dit jaar heeft de uitverkoop maar 2 aanwinsten opgeleverd, waar ik overigens zeer tevreden mee ben. Een mooie, nette blouse en een heel leuk t-shirt met lange mouwen, beide gemakkelijk wasbaar en ze hoeven niet gestreken te worden. Ze waren 60% afgeprijsd.
Toen de kinderen klein waren, kocht ik altijd veel kleding voor de kinderen tijdens de uitverkoop. Voor de rest kregen ze of zelfgemaakte of 2e handse kledingstukken. Met name jassen, ondergoed en sokken kocht ik nogal eens uit de uitverkoop.
Vanmiddag, voordat ik op de bus stap naar mijn moeder, ga ik nog even kijken of andere koopjesjagers nog iets voor mij overgelaten hebben.
Wat ik heel raar vind, is dat de meeste winkels het tegenwoordig over Sale hebben. We zijn in Nederland, niet in een Engelstalig land. Hierbij roep ik alle winkels op om gewoon weer het woord uitverkoop te gebruiken, niets mis mee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, racistische, onaardige, of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.