zondag 13 juli 2008

Duitse ex gevonden

13/07/2008
In mei berichtte ik over een brief die ik gestuurd had naar mijn vroegere Duitse vriend. In mijn e-mailbox zat een mailtje van alweer 2 weken geleden met een reactie. Het was in de Spam-box beland. G-mail ging er ten onrechte van uit dat het spam betrof.
Leuk om weer wat van hem te lezen. Hij is nu voor de 3e maal getrouwd, nu met een Thaise vrouw en heeft 2 zoons, 1 zoon van 5 jaar en 1 zoon van 30 jaar (uit zijn 1e huwelijk). Hij is werkloos en woont inderdaad in de plaats die ik gevonden had in het telefoonboek.
Ik heb na hem 2 relaties gehad en ben al weer bijna 10 jaar zonder relatie, dus op dat vlak ontlopen we elkaar niet zoveel. Ik ben benieuwd hoe hij aan zijn huidige vrouw gekomen is, zou het een importbruid zijn? Hij vertelt wel dat hij dol is op zijn zoontje van 5 en dat hij hem schandalig verwent. Niet zo verstandig, maar daar ga ik me natuurlijk niet mee bemoeien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, onaardige of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.