woensdag 15 oktober 2008

€390,64 retour

15/10/2008
Nog niet zo lang geleden schreef ik dat ik 47 euro terug kreeg omdat ik chronisch ziek ben en 150 euro had betaald voor het verplichte eigen risico.
Deze week heb ik bericht gekregen dat ik nog veel meer terug krijg.
1. teruggave van mijn IG creditkaart omdat ik opgezegd heb. Ik betaalde voor de kaart 25 euro per jaar. Toen ik telefonisch opzei, meldde de dame aan de telefoon al dat ik een deel van het geld weer terug zou krijgen. Mijn houding is dan: eerst zien en dan geloven. En jawel, vandaag kreeg ik keurig 18,75 teruggestort op mijn rekening. Heel netjes!
2. Van Greenchoice krijg ik 371,89 terug omdat ik overgestapt ben op Main Energie. In de periode vanaf 1 maart tot 1 oktober heb ik dit bedrag teveel betaald. Ik krijg nu alles weer terug.
Helemaal niet slecht! Ik betaal nu wel erg weinig voor mijn energie: €67,10 per maand + €23,00 voor de netwerkbeheerder. Mijn afrekeningsjaar loopt van 1 maart – 1 maart. Het zou kunnen dat ik in maart 2009 wel wat moet bijbetalen. Maar ik zet het geld op een betrouwbare spaarrekening ;-) en daar kan ik als ik dat nodig heb wel wat van afhalen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, onaardige of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.