Welkom bij Zuinigaan

Dit weblog gaat over bezuinigen, consuminderen en nog meer, want een mens is tenslotte meer dan alleen een consuminderaar, of zo je wilt een vrek. In '07 kocht ik mijn huis, in december 2018 word ik 66 jaar en mag ik met pensioen, want dan krijg ik mijn AOW. Ik heb een pensioengat van 20 jaar. Ik verkeek mij op de kosten van een koophuis en constateerde dat ik financieel vanaf mijn 66e jaar nogal krap zou komen zitten, vooral vanwege het pensioengat. Dus daar ging ik wat aan doen en op deze weblog vind je mijn berichten hierover.

donderdag 8 januari 2009

Extra zakcentje

08/01/2009
Inmiddels had ik al weer 3 miljoen parels van MoneyMiljonair bij elkaar geklikt en ontvangen. Elke keer als iemand via mijn blog start bij MoneyMiljonair, ontvang ik voor €1,25 parels. Diegene die zich aanmeldt krijgt ook €1,25 voor de aanmelding. De 3 miljoen parels heb ik vandaag laten uitbetalen, ze leveren mij €37,50 op, een leuk zakcentje! Ongeveer de helft heb ik verdiend door te klikken, de andere helft doordat lezers zich via mijn blog aangemeld hebben. Alle lezers die zich via mijn blog hebben aangemeld nog heel erg bedankt!
Bij Euroclix heb ik nu ook al flink wat clix verzameld, maar daar ga ik nog even mee door. Ik heb nu 4400 clix. Ik wil doorgaan tot 5000 clix, dat levert €70,00. Ook dat zal een leuk zakcentje worden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten