vrijdag 13 februari 2009

Extra verdiensten Euroclix

13/02/2009
Het is gelukt, gisteren had ik dan eindelijk genoeg clix, namelijk 5000, om mij 70 euro te laten uitbetalen. Het duurde wel lang, zeker de afgelopen weken, die laatste 200 clix die kwamen maar niet. Nu is dan toch deze mijlpaal bereikt. Hier lees je hoe het mails lezen in zijn werk gaat en hoe je daarmee geld kunt verdienen. Van die 70 euro kan ik wel 2 weken eten, of leuke dingen doen. A.s. maandag ga ik met vriendinnen uit eten, dus dat slaat al weer een stevig gat in de bijverdiensten.
Het duurt ongeveer 10 dagen voordat het geld uitbetaald wordt, dus ik heb het geld nog niet eens binnen.
Update 19 februari: het geld is binnen! Ik zet het geld eerst op mijn spaarrekening.

1 opmerking:

  1. Leuk te horen dat Euroclix ook bij jou werkt!

    Voor de geïnteresseerde lezers. Ja, Euroclix is echt de moeite. Als ik trouwens een tip mag geven: Bij Euroclix moet je voldoende lang sparen. Ze hanteren namelijk een stijgende inwisselkoers, dus hoe langer je spaart, hoe meer je Clix in waarde stijgen.

    Euroclix bevalt me echt goed. Het is enorm eenvoudig. Ik besteed ongeveer een kwartiertje per dag aan wat mails beantwoorden en doe af en toe een gokje op voetbaluitslagen. Nog een tip, het snelst verdien je met het aanbrengen van nieuwe leden. Voor elke vriend(in) die actief lid wordt bij EuroClix dankzij jou, ontvangt je zelf 150 Clix (€ 1,95). De moeite waard dus.

    Wil je je aanmelden, dat kan via onderstaande link. Op die manier verdien ik er trouwens ook een centje mee ;)

    http://www.euroclix.be/nl/index?SRef=4LYju193zDrwRdWMv

    Bij je eerste aanmelding ontvang je trouwens direct €1,95!

    Groetjes,
    Stefan

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, onaardige of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.