vrijdag 3 april 2009

Een stralende dag!

03/04/2009
MeidoornWat een weertje vandaag, de zon die schijnt en ik kijk uit op een meidoorn die in een paar dagen helemaal groen is geworden! Het schijnt dat een groene omgeving heel goed is voor je gezondheid. Ik moet zeggen dat ik ook met veel genoegen naar de boom kijk. De kleur groen van de meidoorn is schitterend. Het leuke is ook dat er in die boom constant vogels gaan zitten, de volgende vogels heb ik al wel eens gezien in deze boom: houtduiven, merels, (kool)mezen, vlaamse gaaien, eksters, kraaien, roeken. Verder nog vogels die ik niet kan thuisbrengen omdat mijn kennis niet toereikend is.
Ik heb voor jullie voor vandaag weer een anti-consuminder advies: de zon is krachtig, vergis je daar niet in, smeren dus! Ook op een dag als vandaag moet je om huidkanker te voorkomen je maatregelen treffen, niet alleen in de zomer is dit noodzakelijk. Klik hier voor meer informatie. Je hoeft overigens geen dure zonnebrandmiddelen te kopen om toch goed beschermd te zijn. Volgens tests zijn huismerkproducten van drogisterijketens prima en niet duur.
Ik wens jullie allen een stralende dag toe. Zon is goed voor je humeur en ook om botontkalking tegen te gaan, want je huid maakt door de zon vitamine D aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, racistische, onaardige, of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.