donderdag 9 juli 2009

Dochters slaan hun slag

09/07/2009
Mijn dochters hebben gisteren flink hun slag geslagen in de uitverkoop. Ze kochten 4 paar schoenen. Het 2e paar kostte 1 euro! Nou dat tikt lekker aan. Ze hebben samen 2 paar sandalen gekocht en oudste dochter heeft 2 paar sportschoenen gekocht.
Ik vind het een heel goede truc van de schoenenwinkel. Het eerste paar verkoop je voor de volle prijs, het 2e paar geef je er bijna gratis bij. Goed voor de omzet, zo komen ze vast wel door hun seizoensartikelen heen!
Naast de schoenen heeft oudste dochter een mooie broek gekocht en allebei hebben ze een aantal hemdjes gekocht. Het zijn allemaal mooie, goed passende spullen. Prima aankopen dus. Goed gedaan, mijn dochters zijn heel goed in het profiteren van de uitverkoop.
Ik ben nog niet van de verkoudheid af, maar ik ben wel aan de beterende hand. Gistermiddag kwam ik compleet stuk thuis, toen had ik ook wat koorts. Maar de koorts is goed gezakt en vanochtend was ik ook niet ontevreden, het is nog niet helemaal goed, maar het gaat duidelijk de goede kant uit. De slijmen in mijn luchtpijp en bronchiën komen wat los en ik kan het ophoesten. Ik ga ook vandaag naar mijn werk, er staat nog een heel belangrijke vergadering en een superbelangrijke afsluitende bijeenkomst op het programma. Ik ben bijna niet te verstaan, maar dat is niet erg, ik ben er voor andere dingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, racistische, onaardige, of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.