Welkom bij Zuinigaan

Dit weblog gaat over bezuinigen, consuminderen en nog meer, want een mens is tenslotte meer dan alleen een consuminderaar, of zo je wilt een vrek. In '07 kocht ik mijn huis, in december 2018 word ik 66 jaar en mag ik met pensioen, want dan krijg ik mijn AOW. Ik heb een pensioengat van 20 jaar. Ik verkeek mij op de kosten van een koophuis en constateerde dat ik financieel vanaf mijn 66e jaar nogal krap zou komen zitten, vooral vanwege het pensioengat. Dus daar ging ik wat aan doen en op deze weblog vind je mijn berichten hierover.

dinsdag 11 mei 2010

Dure yoghurtjes en andere genomineerden voor het Gouden Windeii

11/05/2010
Volgens nu.nl zijn dure yoghurtjes niet beter voor je gezondheid dan de gewone, gewone yoghurt, maar wel 10x zo duur. Foodwatch, een onafhankelijke organisatie, heeft vijf drankjes genomineerd voor het Gouden Windei. Dit werd afgelopen zaterdag bekend gemaakt in het programma Kassa. Ook andere soorten drankjes beloven veel meer dan ze waar kunnen maken. Knorr Vie bijvoorbeeld zou 50% van de dagelijkse behoefte aan groenten en fruit bevatten. Dit is gewoon niet waar! Klik daarvoor hier.
Op de site www.foodwatch.nl kun je tot 20 mei stemmen op de "schandaligste misleider", zoals foodwatch het zelf noemt. (als de link niet werkt, kun je deze link kopiëren en plakken: http://www.foodwatch.nl/)
Welk product vind jij het meest misleidend?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten