zondag 6 juni 2010

18 dagen geen nieuwe kleding kopen

06/06/2010
Op 19 mei heb ik besloten het komende half jaar geen kleding te kopen. Het gaat goed, ik heb nog geen behoefte gehad aan nieuwe aankopen. Ik heb op 19 mei nog wel een extra badpak en wat ondergoed besteld en dat is inmiddels gearriveerd. Het duurde lang, daar bij de grote maten internetwinkel van Ulla Popken. Een badpak wil ik niet tweedehands kopen en mijn oude badpak is al weer 2 jaar oud. Ondergoed is niet 2e hands te koop en versleten ondergoed kun je niet opknappen zodat het weer een tijdje meegaat.
Ik heb inmiddels 3 oude, versleten hemden een nieuwe bestemming gegeven als poetslap. Voor schoenenpoetsen kunnen ze nog prima. Ik ga ze niet gebruiken in de keuken.
Maar die aankoop was dan het laatste voorlopig.
Binnenkort komt de uitverkoop er aan. De uitverkoop is wel heel verleidelijk. Maar ik moet jullie verklappen dat bijna al mijn miskopen uit de uitverkoop afkomstig zijn. De afgelopen jaren viel het wel mee met de miskopen en lijkt het er op dat ik eindelijk verstandig ben geworden. Verstand komt met de jaren, zeggen ze.
Zal ik toch even gaan kijken in de uitverkoop? Of zelfs dat niet?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, onaardige of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.