zaterdag 20 oktober 2012

Een hele week herfstvakantie

Zoals wel vaker gebeurt, het is vakantie en ik ben ziek! Niet spectaculair ziek, gewoon verkouden met bijholteontsteking en voorhoofdsholteontsteking. Koorts, een pijnlijk hoofd, veel gesnotter, lamlendig. Eigenlijk was ik afgelopen woensdag en donderdag al ziek. Ik heb toen gewoon doorgewerkt, maar ik voelde me lang niet 100%. Ik heb de komende week vrij gevraagd, maar als ik me maandag nog zo voel, dan meld ik mij ziek en vraag ik mijn verlofdagen weer terug. Ik hoop toch dat ik wat opknap en dat ik lekker van mijn vakantie kan genieten. Ik wilde elke dag zwemmen en eindelijk weer eens wat gaan aquarelleren. Lang niet gedaan en ik ben ook geen hoogvlieger, maar ik vind het wel heel erg leuk om te doen. Hopelijk is mijn hoofd binnenkort weer gewoon normaal en kan ik ook weer gewoon zonder pijn mijn veters strikken (en dus mijn hoofd buigen).
Ik vind het een beetje verontrustend dat ik de laatste tijd na iedere verkoudheid complicaties krijg. Bij de vorige verkoudheid in september een bronchitis, nu weer een ontsteking.
Ik hoop niet dat ik in de toekomst bij iedere verkoudheid een ontsteking als "toetje" krijg.

8 opmerkingen:

  1. Beterschap ,ik hoop dat je snel opknapt en kan genieten van een paar dagen vrij.

    Groetjes Annelieya

    BeantwoordenVerwijderen
  2. dat is balen en dat in je vakantie. Ik hoop dat je je maandag weer beter voelt zodat je je niet ziek hoeft te melden en gewoon kunt genieten van je vakantie. Voor nu in elk geval beterschap.

    groetjes,
    Janneke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Beterschap, vervelend zo in je vakantie!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hier vroeger al ziek in vakanties (want dan "mocht/kon" het blijkbaar?).
    Nu dus lang vrij weekend achter de rug gehad met koorts etc.
    Ga je wel stomen met je bijholte-ontsteking?
    Is toch wel het enige dat echt helpt, al lijkt het altijd even te duren.
    Mocht het niet overgaan, moet je dan aan de antibiotica?
    Hoop dat je je snel beter voelt!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoewel het eigenlijk alleen geadviseerd wordt bij vastzittende hoest, begin 'k zodra m'n kiezen gaan rammelen (ook zo'n leuk effect van een bijholteontsteking)aan de bisolvontabletjes (kan ook eigen merk van aldi, ofzo zijn)
    beterschap

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Van harte beterschap. Hier is de vakantie voorbij en begint vanaf maandag weer het gewone leven.

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, onaardige of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.