dinsdag 25 december 2012

Jaarabonnement zwembad gekocht!

Gisteren kocht ik weer een jaarabonnement. Ik mag weer een heel jaar zwemmen, als ik wil, dan kan dat bijna dagelijks. Alleen vandaag, op 1e kerstdag niet. Het personeel van het zwembad wil ook een vrije kerstdag. Dat kan ik mij heel goed voorstellen! Maar dat overdekte zwembad is vrijwel altijd open. Ik geloof dat ze alleen vandaag en nieuwjaarsdag gesloten zijn. Zwemmen vind ik een fijne manier van bewegen. Dit jaar heb ik in de zomervakantie wekenlang vrijwel iedere dag gezwommen! Dat doe ik ook in andere vakanties. Verder zwem ik vaak op vrijdag en zaterdag en altijd op zondag. Beweging is heel goed voor een mens, en dus ook voor mij. Ik blijf er fit bij.
Nou vraag je misschien: wat kost dat?
Ik heb vanuit mijn werk korting en betaal voor een heel jaar: €146,65. Het is even een investering, maar dan kan ik weer een heel jaar zwemmen!

8 opmerkingen:

  1. Een hond en dan wandelen is veel duurder

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat je daar woont. Hier op de Veluwe betaal je voor een 50 baden kaart in de winter €275,85, en in de zomer €226.60, dus tel maar op! Eigenlijk schandalig. Gezina

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is echt héél veel! Hier kost een los kaartje €5,40 en een 12 badenkaart €54,00.
      Leve de gemeente Groningen: die geeft tenminste subsidie!

      Verwijderen
  3. Zuinigaan, reken die 12 badenkaart eens door naar een jaar elke dag.. Heel duur dan

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, dat klopt zeker. Iedere dag zwemmen en een 12 badenkaart gebruiken kost €1642,50 per jaar. Dan is een gereduceerd abonnement stukken goedkoper ;-) De beste keus, zeggen ze dan in consumentenrubrieken geloof ik.

      Verwijderen
  4. Dat is een handige tip!
    Daar letten ze ook erg goed op de bacteriën, scheelt een hoop.

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, onaardige of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.