Welkom bij Zuinigaan

Dit weblog gaat over bezuinigen, consuminderen en nog meer, want een mens is tenslotte meer dan alleen een consuminderaar, of zo je wilt een vrek. In '07 kocht ik mijn huis, in december 2018 word ik 66 jaar en mag ik met pensioen, want dan krijg ik mijn AOW. Ik heb een pensioengat van 20 jaar. Ik verkeek mij op de kosten van een koophuis en constateerde dat ik financieel vanaf mijn 66e jaar nogal krap zou komen zitten, vooral vanwege het pensioengat. Dus daar ging ik wat aan doen en op deze weblog vind je mijn berichten hierover.

zondag 26 januari 2014

Een pak sneeuw!

Er ligt hier sinds vanochtend sneeuw! Poes vindt het prima, zolang zij maar niet naar buiten hoeft!Morgen wordt er nog meer sneeuw verwacht!

6 opmerkingen:

 1. Hier in Amsterdam regent het, sneeuw vind ik leuker!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zonder een periode vorst en sneeuw is het toch niet echt winter geweest. Voorlopig zit ik in de hele andere kant van het land (Zeeland) nog in de regen en hogere temperaturen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier in Emmeloord scheen vandaag even het zonnetje en het was heerlijk zacht buiten. Vanmiddag gingen we naar Friesland en bij het Tjeukemeer gingen we heel rap van zes graden naar maar een graad in mist.
  Ongelooflijk dat dat kan in nog geen twee kilometer.

  We kwamen diverse auto's tegen dik onder de sneeuw. Ik vin het mooi maar gelukkig regent het hier. Manlief moet voor zijn werk altijd ver rijden en dan is sneeuw niet zo fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaloers. Hie was het grauw, grijs en stromende regen. Sneeuw voelt altijd zo schoon in de lucht, en het is zo heerlijk licht!

  Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb nog niet buiten durven kijken, maar volgens mij ligt het hier nog niet. Ik kwam gisteren op de snelweg vanaf ongeveer Meppel allemaal besneeuwde auto's tegen, wel grappig om te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een prachtig gezicht, hier (zuid-holland) donkere wolken en regen, ben toch wel een beetje jaloers. Geniet er van!
  Hennie M

  BeantwoordenVerwijderen