Welkom bij Zuinigaan

Dit weblog gaat over bezuinigen, consuminderen en nog meer, want een mens is tenslotte meer dan alleen een consuminderaar, of zo je wilt een vrek. In '07 kocht ik mijn huis, in december 2018 word ik 66 jaar en mag ik met pensioen, want dan krijg ik mijn AOW. Ik heb een pensioengat van 20 jaar. Ik verkeek mij op de kosten van een koophuis en constateerde dat ik financieel vanaf mijn 66e jaar nogal krap zou komen zitten, vooral vanwege het pensioengat. Dus daar ging ik wat aan doen en op deze weblog vind je mijn berichten hierover.

zaterdag 29 maart 2014

Earth Hour

Vanavond doe ik weer eens mee aan Earth Hour
60 minuten logo earth hour © WNF Frans Lanting
 Ik heb tussen 20.30 en 21.30 geen lampen aan. Wat ik dan wel doe? Als het mooi weer is en warm genoeg, dan ga ik misschien wel buiten op het terras naar de sterren kijken!

Lees hier welke evenementen er in in Nederland vanavond in het kader van Earth Hour georganiseerd worden. 
Ook in het nieuws!
Het licht werd o.a. gedoofd op de Tower Bridge in Londen, de Eiffeltoren in Parijs en het Kremlin in Moskou en ook de Martinitoren in het centrum van de stad Groningen was een uur lang helemaal donker!

2 opmerkingen:

  1. Het is wel een ludieke aktie. Maar hier branden 's avonds maar 2 spaarlampen en een tl-buis. Dat zie ik als mijn bijdrage.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik doe ook ieder jaar mee en dus ook gisteravond. Mijn zus uit Rotterdam belde dat de Euromast ook donker was.
    Groet, Louisa

    BeantwoordenVerwijderen